Homepage

 

alt="" style='position:absolute;left:0;text-align:left;top:0;z-index:2' from="487.5pt,47.25pt" to="708pt,47.25pt" strokecolor="yellow"/>

 

 

 

 

 

 

Home
The story
Samenstelling
Repertoire
Optredens
Boekingen
Gastenboek
Techniek
Presentatie
CD / DVD
Nieuws
Llinks

 

 

 

 

 

 

 

 

  Een kijkje in de keuken
  van The Red Strats.....

 

 

   Video demo Johnny B Goode

 

 

 

 

 

Home The Story | Samenstelling | Repertoire | Optredens
Boekingen | Gastenboek | Techniek | Presentatie | CD/DVD | Nieuws | Links | Info

               Webmaster: ROYDON AV Juliana van Stolberglaan 26  3411XD Lopik,  Tel: (+31) 6 53 178 453
               www.theredstrats.nl    info@theredstrats.nl

 

 

 

Mike zit in 2006 al 40 jaar in 't "vak".

Hij begon, op aanraden, op z'n 15e
met zanglessen en daarna volgden
vele radioprogramma's waarin hij
door diverse omroepen werd gevraagd.

Mike heeft diverse plaatjes gemaakt en heeft vaak Ôngezongen"voor andere artiesten, voor wie hij later zelf liedjes ging schrijven.

Zijn vocale voorkeur ging vanaf het begin toch altijd uit naar Cliff Richard. Hij werd gevraagd door de shadowformatie FBI en heeft daar ongeveer 10 jaar in meegedraaid op kleine maar ook grote evenementen zoals Munchen en het concert met Jet Harris en in Zoetermeer het concert met the Swinging Blue Jeans. Ook heeft hij gewerkt met Lee Towers voor AHOI.

Door een ernstig ongeluk is Mike 3 jaren uit de roulatie geweest en tijdens zín revalidatie is hij wat gaan doen met orkestbanden en heeft hij de groep Back 2 Back opgericht die uiteindelijk bestond uit 2 dames en 2 heren en honderden orkestbanden. Wereldberoemd in Utrecht en soms over de grenzen. Met deze vocale groep heeft Mike 13 jaar succesvol opgetreden. Inmiddels zit hij alweer 4 jaar in het duo/trio 24U (Two for You) en trekt daarmee het hele land door. Maar het bloed kruipt toch enz., in 2003 vroeg Wim van de Water, (ex. FBI) of Mike een nieuwe groep wilde komen versterken.
In 2006 scheidden hun wegen en ging Mike door met deze nieuwe topformatie:
The RED STRATS.
Hier heeft hij het prima naar zijn zin mede ook doordat deze topformatie een zeer hoog niveau nastreeft en boeken zij samen prachtige successen. Dat is niet zo vreemd want het draait bijna allemaal om Cliff Richard and the Shadows.

 

 

 

Bel voor al uw boekingen het management van The Red Strats 036-53 79 325 of 06-51 066 637.
 
alt="" style='position:absolute;left:0;text-align:left;top:0;flip:x;z-index:1' from="105pt,97.5pt" to="105.75pt,540pt" strokecolor="gray"/>

 

IN VOGELVLUCHT HET MUZIKALE "SIXTIES" VERLEDEN VAN MIKE