Homepage

 

alt="" style='position:absolute;left:0;text-align:left;top:0;z-index:2' from="488.25pt,48pt" to="708.75pt,48pt" strokecolor="yellow"/>

 

 

 

 

13:03:2022    15:39 PM

Wij hebben weer genoten van jullie optreden in de Brug. Het was weer ouderwets gezellig met de fijne en mooie muziek van The RedStrats.

Met vriendelijke groeten van Elly Joke Nico André.

Den Haag


07:03:2022    06:02 PM

Het was weer een ontzettend gezellige middag in de Brink in Obdam.

TRS brachten weer prachtige nummers ten gehore, waar iedereen volop van genoot.De dansvloer werd druk bezocht want de mensen hadden er weer zin in.

Mannen hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

 

groeten uit Avenhorn (Bert en Annie)


23:09:2020    16:49 PM

 The RED STRATS ,  een  trefzekere  EMOTIE  in  de  MUZIEK.

Jullie zijn  er  weer…………………………………….!!!!!

THE  Red  Strats,  13  september  2020………in Haastrecht, wat  hebben  we  genoten van jullie geweldige muziek!

Wat  een  expressie en  passie,  het  triggerde  ons en maakte  ons super enthousiast.

We  konden  moeilijk op onze stoel  blijven  zitten, moesten  ons  inhouden om niet  steeds  op  de  vloer  te willen zijn.

We  deden  het  wel om ook anderen  de  ruimte  op  de  vloer  te geven.

Jullie  speelden  weer  zoals  vanouds, het maakte  onze  dag  compleet.

 

Het  was  ook  wel  een  emotionele  middag, het  bericht over de afwezigheid  van Cock.

Een nauwelijks  te  evenaren bassist,  we  zullen  hem niet  meer  terug  zien op het  podium.

We  zullen  je  missen……….We  kijken nog  vaak naar  de  you  tube  filmpjes  en  blijven  genieten  van  je  geweldige ”BAS werk”.

We  wensen  jou  en  zijn  familieleden  veel  sterkte.

Gelukkig  heeft  corona  ons  de  redstrats  niet  af  kunnen  nemen……”

 

Groeten  RICKY  Blondel Danen en Ben. 

Dirk  en  Anneke.


14:09:2020    19:45 PM

Wat een gezellige, emotionele, fantastische middag hebben jullie ons weer bezorgd. Na 6 maanden rust was het gister weer hard werken. Maar we werden beloond, blijf zo doorgaan.

Tot het volgende optreden.

groet Annie en Bert Avenhorn


12:03:2020    13:38 PM

Nadat The Red Strats op zaterdagavond tot middernacht een optreden hadden gegeven in Reeuwijk, kwamen op zondag 8 maart al vroeg in de middag de mannen alweer aan in Obdam voor een volgend optreden.    Het was heel gezellig, en het publiek genoot volop van de prachtige liedjes die vertolkt werden. Maar bij de muzikanten geen spoor van vermoeidheid te bespeuren.

Mannen het was geweldig, bedankt en graag tot een volgende  keer.

Groetjes, Bert en Annie uit Avenhorn.


17:01:2020    21:38 PM

Een goeden avond

Allereerst wil ik “The Red Strats” een succesvol en muzikaal 2020 toe wensen.

Op zondag 12 januari heb ik samen met mijn zwager Hans in Haastrecht (zaal Concordia) weer kunnen genieten van een grandioos optreden van “The Red Strats”. Door omstandigheden heb ik de laatste 7 maanden “The Red Strats” alleen via internet kunnen volgen o.a. nieuwsbrief. Ik was daarom erg verheugd toen ik hoorde dat mijn dochter Sasja kaartjes had kunnen reserveren voor het optreden op 12 januari in Haastrecht. Verder heb ik nog even kunnen bijkletsen met de mannen van de band en uiteraard niet te vergeten de dames die mijn zwager en ik een warm welkom heten en ons een prachtig plaats gaven in de zaal om te kunnen genieten van de muziek. Die middag had ik Mike beloofd om een stukje te schrijven voor het gastenboek, nou bij deze. Ik hoop dan ook zo spoedig mogelijk weer te kunnen gaan genieten van een grandioos optreden van “The Red Strats” Nogmaals mijn dank voor deze geweldige middag. 

Met vriendelijke groet.

Pieter Leenders

Wijchen


18:06:2019    09:08 AM

Hallo Wim en Roy,

Zo, de kinderen en kleinkinderen die bij ons te gast waren zijn weer terug naar Spanje.

Van de vele blijken van verrassing over afgelopen zaterdag wil ik jullie ook nogmaals hartelijk danken.

We zijn benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn. Neem aan dat jullie na dit winterseizoen ook toe zijn aan een verdiende vakantie.

We zien elkaar wel weer op een van jullie optredens in het komende jaar.

Vriendelijke groeten
An en Kees


28:12:2018    17:50 PM

Allereerst onze dank voor de leuke kaart.

Uiteraard wensen wij jullie (en ook de dames) een bijzonder muzikaal jaar 2019. Ook namens alle aanwezigen op 5 augustus bij mij in de tuin en de gasten die bij ons waren tijdens jullie optreden bij Van der Valk in Leusden

Belangrijk is natuurlijk dat alles in goede gezondheid gaat plaats vinden. Wij hopen dan ook jullie weer op korte termijn te mogen ontmoeten, en blijven jullie dan ook volgen via de gebruikelijke kanalen.

Met vriendelijke groet.

Pieter Leenders

 


26:12:2018    02:04 PM

Bij deze willen wij jullie een Heel Mooi En Gezond En Muzikaal 2019 Toewensen Lieve Groeten Gerrit en Janna uit Tuitjenhorn


26:12:2018    02:04 PM

Bij deze willen wij jullie een Heel Mooi En Gezond En Muzikaal 2019 Toewensen Lieve Groeten Gerrit en Janna uit Tuitjenhorn


22:12:2018    19:53 PM

Hoi red strats (roy)wij wensen de band veel geluk fijne kerstdagen en gezond 2019  .wij zullen de muziekvan de red strats  zeker met de hoogdagen draaien

Maar live is beter  .daarom gouw weer optreden ? mvg willem


09:12:2018    00:01 AM

Was weer een geweldige avond bij van der Valk.

Ik heb mijn filmpje van La Comparsa op Youtube gevonden.  Ik was in de veronderstelling dat jullie hem op de eigen site zouden zetten. Alles helder nu.

Nogmaals bedankt voor de geweldige muziek en het prachtige gitaarspel.

Groeten van Laura en Jan van Amerongen 


09:12:2018    17:27 PM

Een goedemiddag,

Allereerst mijn dank voor de leuke en hartelijke ontvangst die wij kregen toen wij aankwamen bij Van der Valk in Leusden op 8 december door de vrouw van Wim en van Roy. Voor deze avond had mijn dochter Sasja vrienden uitgenodigd die tot het laatste moment niet wisten waar ze naar toe zouden gaan. Bij hun ging pas een lichtje branden toen zij tijdens de ontvangst beneden bij de receptie wel erg bekende klanken van muziek te horen kregen. De verzorging van deze avond was dan ook zeer goed. De geweldige muziek zowel vocaal als instrumentaal en uiteraard het heerlijke buffet. Van dit buffet heb ik nu wel kunnen genieten.

Ten tijde van mijn verjaardag op 5 augustus heb ik door jullie aanwezigheid in mijn tuin geen hap door mijn keel kunnen krijgen van de spanning. Al met al heb ik van deze avond ontzettend genoten en ik hoop dat ik samen met mijn dochter Sasja jullie nog velen malen te kunnen bezoeken.

Bij deze nogmaals dank en ik ga samen met Sasja een datum vastleggen voor een volgend evenement.

Met vriendelijke groet.

Pieter Leenders


23:11:2018    19:17 PM

Wat heb ik genoten.

Op zondag 14 oktober 2018 was het mij eindelijk gelukt om mij vrij te maken en een kaart te bemachtigen voor iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond een optreden van de Red Strats.

Ik ben in 2000 nog naar een optreden van de Starfighters geweest waar Roy toen ook al in speelde.

Hoe het een en ander kan lopen is vaak een wonder, ik ontmoete daar een oude school genood van de lagere school Jacques Mul, een vroeger band lid van de Starfighters.

Jacques vroeg aan mij, Fred wat speel jij en vertelde hem dat ik slaggitaar speelde maar dat er veel van was weggezakt . Vervolgens vroeg hij mij of ik zin had weer wat te gaan spelen, en zo is het gekomen dat ik nu met grote regelmaat weer naar Jacques gaat om weer wat te spelen en bij te spijkeren. En het idee geboren is om toch weer in wat groter verband zo af en toe weer wat te gaan spelen. Maar ja Jacques zijn kamertje is daar wel wat te klein voor en ik vertelde hem dat ik als voorzitter van een buurthuis wel over een grote oefenruimte kan beschikken.

Dus wie weet wat er allemaal nog van gaat komen!

Ik hoop dat ik komend jaar toch nog eens een paar optredens van de Red Strats kan bijwonen.

Fred Jacobs


15:10:2018    09:09 AM

Beste mannen, 

Wij hebben gisteren enorm genoten van jullie optreden in Haastrecht. Héérlijk!!

En dat terwijl jullie de nacht daarvoor óók al aan de bak waren geweest. Petje af!

Ik vond het zonder PA, enkel over de backline met zanginstallatie een prima geluid.

Tot de volgende keer.

Ernest en Hanny Wernars


07:08:2018    20:32 PM

Een hele goedenavond.

Ik begin nu pas een beetje bij te komen van de verrassing van afgelopen zondag 5 augustus. Van mijn dochter Sasja heb ik al diverse leuke momenten mogen mee maken, maar dit gebeuren behoort tot buiten categorie.

Zo staan de " RED STRATS" in mooie zalen en zo spelen en zingen ze op een verjaardag in een tuin bij meer als 30 graden. Ik kan alleen maar zeggen mijn complimenten en als ik mijn ogen dicht zou doen tijdens het optreden, zou ik denken dat Cliff and The Shadows in mijn tuin staan. Familie en vrienden die hierbij aanwezig waren hebben vol bewondering dit mee mogen maken.

Hiervoor nogmaals mijn dank voor deze geweldige middag en ik hoop jullie op korte termijn weer te mogen bewonderen en indien mogelijk te ontmoeten. Ik heb begrepen dat mijn dochter Sasja iets aan het organiseren is.

Groetjes Pieter


17:06:2018    21:24 PM

Beste bandleden, Heel hartelijk dank voor de geweldige middag in de wilgenplas te maarssen Wij vinden het super dat de nieuwe locatie gelukkig weer maarssen is geworden,niet meer t,zand maar de wilgenplassen Wij zullen het nieuws verspreiden en zorgen dat we weer trouw met z,n allen naar t, kerstoptreden komen. Jullie hebben je best weer gedaan en wij hebben ook weer genoten Heel hartelijk dank nogmaals en tot ziens en horens Groetjes christa en louis van putten

 
17:06:2018    21:07 PM Kleine, grote man, dit was een fantastisch optreden. Leuk om jullie even de hand te kunnen schudden. Tot de hernieuwde kennismaking op 21 oktober te Arnhem. Kunnen we tijdens een "blauwe hap" gezellig even napraten.

Piet Brinkman


01:04:2018    21:47 PM

Beste musici,

Ik hoorde jullie bij toeval op het Oldtimer Festival in Hem. (Was er voor de acrobatische act van mijn dochter). Luister eigenlijk alleen klassiek. Jullie hebben me verrast, zo goed!

Groet,

Hans de Weerd


19:03:2018    23:54 PM

Lieve mensen van the Red Strats.

Wat waren jullie weer goed zaterdag 17 Maart in Reeuwijk. Het was voor mij al weer de 4e keer daar in Reeuwijk. Alle 2 de nummers die ik had aangevraagd speelden jullie. Hemels Blaauw,speciaal voor mijn vrouw die mij de afgelopen tijd heeft verzorgd.

Dat was wel een emotioneel moment voor mij.

Helaas was ze er niet bij in Reeuwijk. Ze had het geweldig gevonden,zeker weten. En dan Till, een van mijn lievelingsnummer,speelden jullie ook geweldig.

Nogmaals BEDANKT-BEDANKT,en nogmaals BEDANKT, en tot de volgende keer.

Koos de Boer uit Hoofddorp.


18:03:2018    10:12 AM

Goede morgen Roy bedankt voor de gezellige avond gisteravond in de Brug wij hebben genoten in ieder geval fijne Zondag nog gewenst.

Jannie Smit


05:03:2018    20:54 PM

Top!

Tot volgend jaar!

(red: kort maar krachtig bericht van Ria van Riessen over het optreden bij De Brink in Obdam op 4 mrt 2018 )


19:02:2018    15:38 PM

Beste Heren van de band,

Gisteravond waren wij bij jullie optreden in Hoorn bij van der Valk.Wat hebben we genoten van jullie muziek.

PRACHTIG!

Het buffet van Van der Valk was ook TOP! Komen jullie snelweer in Hoorn? Dan komen we zeker weer!

Groeten Hans en Inge Kaart uit Heemstede


24:12:2017    11:15 AM

Gisteravond, 23 december 2017 hebben wij in de Weistaar in Maarsbergen ons 40- jarig huwelijks jubileum gevierd. Mede dankzij de muziek van The Red Strats is dit een onvergetelijke avond geworden. We hebben, net als onze gasten genoten van  het optreden. Onze dank hiervoor.

Annie en Ruud Seldenrijk
18:12:2017    13:47 PM

Gistermiddag hebben mijn vrouw en ik voor het eerst een optreden van The Red Strats bijgewoond. Hoewel ik zelf jaren in allerlei bands heb gespeeld en nog doe was ik me er niet van bewust dat er zo'n goede Shadows vertolking in Nederland aanwezig was. Wat een heerlijke trip down memory lane. Heel verzorgd zowel muzikaal als visueel. We gaan beslist vaker komen.

Ernest & Hanny Wernars


18:12:2017    10:48 AM

Mannen en Dames van de band,van uit Fryslan wens ik jullie een fijne Kerst en een gezond  2018 !! dat blijft het belangrijkste. Ik heb enorm van jullie genoten dank daarvoor groet  Albert Strampel


15:12:2017    11:47 AM roy wat een geweldige opname van la comparsa,heel mooi groeten uit schagen wim en hanny
14:12:2017    12:33 PM Hallo lieve en fantastische muzikale mensen,

Wij hebben jullie een keer meegemaakt in Berkel Enschot en dat was fantastich ! Maar aangezien wij in Schiedam wonen en niet meer zo flexcibel in het verkeer komt het er niet zo snel meer van. Maar wij willen jullie een succesvol 2018 jaar toewensen. Blijf gezond en maak de mensen blij met deze zo fantastiche muziek. Groetjes uit Schiedam 


14:12:2017    09:15 AM

Beste,

Prachtige foto’s zijn er gemaakt. Het is jammer dat alleen ik er op staat. Het valt wel op dat bepaalde personen er wel erg veel in voorkomen !! Met vriendelijk groet, Fred Maas


10:12:2017    14:27 PM

Heren,

Wij hebben ontzettend  genoten van jullie optreden op 9 december in Leusden Het was voor mij heel leuk om Ernst na 51 jaar weer terug te zien. Kan mij zijn optredens met de Royal Rockers nog herinneren als de dag van gisteren. ik voeg twee filmpjes to van Mean Woman Blues en La Comparsa. Misschien leuk om op jullie site te zetten. (red: wordt gedaan) Als mijn logo eraf moet , laat het even weten dan doe ik dat alsnog. Nogmaals dank voor de gezellige avond. Laura en Jan van Amerongen


02:12:2017    10:37 AM

Afgelopen zondag naar jullie optreden bij v.d.Valk in Hoorn geweest, waar wij ontvangen werden met een glas bubbels en later met een geweldig live-cooking diner! Het was weer als vanouds, de sfeer zat er meteen in bij de eerste akkoorden en de dansvloer was gelijk bezet. Even een compliment voor de mannen van de band…voor hen was het nu de eerste keer spelen met een zwart randje door het overlijden van hun manager Ben, respect daarvoor! Groetjes Anna Veen.


19:08:2017    12:50 AM Hallo allemaal, wat hebben we weer genoten van jullie afgelopen weekend 12 augustus in De Rimboe. Een heerlijk 3 gangen Menu en weer lekker gedanst. Hopelijk blijven jullie komen i.v.m. een andere eigenaar. Tot snel want jullie muziek maakt ons blij.
Lieve Groeten Gerrit en Janna van Geitenbeek uit Tuitjenhorn

29:05:2017   21: 23 PM Wat een prachtige zaal daar bij Van der Valk in Hoorn en wat hebben we heerlijk gegeten. Dat Live Cooking Diner wat werd aangeboden was werkelijk voortreffelijk! Dan de fantastische ontvangst met een glas bubbels, geweldig gewoon. Ook het zeer uitgebreide buffet, dat werd binnengebracht met vuurwerk was voor ons heel bijzonder. We hebben gesmuld! Dit alles samen met de geweldige muziek van The Red Strats waar we heerlijk op hebben gedanst maakte onze avond onvergetelijk.  Geweldig gewoon!
Jacqueline en Bas

26:05:2017    Zondag 21 mei 11.00 uur in de ochtend. Startklaar om met onze vrienden Jo en Marianne Luth naar een optreden van onze favoriete band The Red Strats in hotel van der Valk in Hoorn te gaan. Vanaf 17.00 uur diner dansant met life cooking en een gezellig weerzien met de band en hun echtgenoten. Je moet wel iets overhebben om je band te bezoeken, want wij beginnen aan onze reis van 260 km naar Hoorn. Jawel goed gelezen 260 km vanuit Zuid-Limburg naar Noord-Holland, maar dan krijg je wel een avond vol kippenvelmomenten. Wat een geweldige band met 5 fantastische musici en geweldige mensen ter ondersteuning (management en decorbouwer]. Ter plekke aangekomen eerst inchecken in het hotel, want na zo'n avond wil je na het concert in de bar even nagenieten van de muziek en na een ontbijt de volgende ochtend  260 km retour naar Limburg.
Het was weer geweldig mannen, bedankt, een fijne vakantie gewenst en in het najaar het volgende optreden.
Groetjes Jan en Carin Debey. 

17:04:2017    20:17:PM Hoi beste vrienden van de Red Strats en familieleden,
Wat hebben wij samen een leuk weekend mogen beleven op 1 en 2 april j.l. In een relaxte en sfeervolle omgeving een geweldige tijd mogen doorbrengen met een gezamenlijke lunch op 1 april rond 14.00 uur en een feestelijk optreden van 19.30 uur tot middernacht met tussendoor een heerlijk buffet met een hoop relaxmomenten voor de Red Strats alsook de gasten. Na een heerlijke overnachting het weekend samen afsluiten met een uitgebreid ontbijt en een dorstlesser voor thuis. Volgend jaar op 31 maart/1 april 2018 doen wij samen het geheel nog eens over in ons eigen dorp Oirsbeek in het multifunctioneel centrum (MFC).
Met dank en vele groeten Jan en Carin Debey.

12:12:2016    21:54 PM Beste Bandleden,
Wij zijn nu voor de tweede keer bij jullie optreden geweest. Eerder in november in Hoorn en nu voor de tweede keer in Leusden. Het leek wel of wij een GAST OPTREDEN verzorgden voor jullie.
Vooral Guitar-Tango werd door jullie op een fantastische muzikale wijze neergezet. Jullie genoten zichtbaar van onze manier van dansen. Jullie muzikaliteit maakte ons enorm enthousiast, waardoor we met een enorme passie in de muziek konden komen. TOP MUZIKANTEN, zijn jullie.............. wat hebben we genoten.!!!
Groeten uit Almere, Ricky en Ben.

25:01:2016    20:00 AM Bandleden, medewerkers en vrouwen,
Wij waren voor het eerst bij jullie optreden bij JP Coen. Het was daar een heel gezellige sfeer. Weinig dansvloer maar dat maakte niks uit. Het was er druk en knus. De bandleden maakten het nog extra gezellig met hun zang en spel.
Wij hebben enorm genoten. Bedankt maar weer.
Gr. Tini en Wim

30:11:2015    20:15 AM Lieve allemaal van The Red Strats,
Wat een heerlijke avond gister (29 november 2015) bij vdValk Hoorn. Weer fantastische muziek en lekker eten en drinken. Als dan ook nog je verzoeknummers Quartermaster's Stores en Forty Days worden gespeeld, dan kan je avond niet meer stuk!  Dank jullie wel.
Groeten van Liesbeth

02:11:2015    01:01 PM Beste Bandleden, medewerkers en vrouwen.
Ondanks het mistige weer, was het bere gezellig bij Klaas Vis. In een bomvolle zaal was het voor jullie een lust om te spelen. De dansvloer was steeds goed bezet. Bedankt maar weer voor jullie heerlijke zang en muziek.
Gr. Tini en Wim

09:09:2015   12:12 AM Hoi mannen van The Red Strats,
Wij als fan wat hebben we weer genoten in Hoenderloo De Rimboe 29 08. Vanwege ons 20 jaar huwelijk hadden wij Hemelsblauw aangevraagd en dat werd gespeeld. Geweldig kippevel. Heeel Veeel dank ervoor. Lieve groeten en tot een volgend optreden.
Gerrit en Janna van Geitenbeek  Thorn

30:08:2015   23:01 PM Beste Ernst, Cock, Wim, Roy, Mike, Ben en Hans , en de vrouwen niet te vergeten.
We hebben weer een schitterende avond beleefd in Hoenderloo. Er werd weer prachtig gespeeld en gezongen waarop een ieder lekker kon dansen. Dat werd ook met veel enthousiasme gedaan. Proficiat iedereen.
Gr. Tini en Wim

16:03:2015   00:01 AM Ha mannen van de Red Strats,
Het was een gezellige geslaagde middag, afgelopen zondag in Breda. Leuk even wat te hebben bij gekletst, over de muziek van jullie. Het was geslaagd, en ik raad iedereen aan om naar jullie optreden te gaan, ze zijn verzekerd van een goed stuk muziek.
Het ga jullie goed mannen groetjes, Herman (Namreh)

02:03:2015   20:06 PM Lieve Red Strats,
Wij hebben gister enorm van jullie genoten bij vdValk in Hoorn tijdens het diner-dansant. Heerlijke muziek maken jullie, wij voelden ons tijdelijk weer een jaar of zestien, haha!!
Zeker vboor herhaling vatbaar en ik heb leuke opnames van jullie gemaakt, dus ik zit de hele dag lekker te genieten!!
Dank jullie wel en groeten uit Andijk van Liesbeth.

23:12:2014   19:25 PM Beste allen,
Jullie hebben ons voorbereid op het kerstfeest en het was weer een feestje! Iedereen heeft zo zijn lievelingsnummers waarvan er elk concert weer een paar voorbijkomen en waarvan extra wordt genoten. Geen enkele dame hoeft muurbloem te zijn want je sluit je gewoon aan in de rij. Ik heb gelukkig eindelijk de pasjes door.
Ik had nooit gedacht dat ik dit leuk zou gaan vinden maar ik merk al dat het verslavend werkt. De voeten zijn nooit meer stil bij een concert van jullie.
Jullie worden bedankt voor de mooie muziek en mijn vurigste wens is dat jullie gezond blijven. Op onze leeftijd mag je dankbaar zijn als het nog zo is!
We wensen jullie mooie kerstdagen en een muzikaal 2015 waarin we elkaar af en toe zullen treffen.
Kerstgroet Marianne en Pieter

23:12:2014   19:25 PM Beste Red Strats, Ben Hans en Dames,
Wat was het weer een geweldig concert zondag in Maarssen, ook de gastoptredens waren erg leuk. En wat ontzettend leuk dat Jan de Hont aanwezig was, toch een icoon uit onze jeugd. We wensen jullie een goede kerst en gelukkig nieuwjaar en hopen spoedig weer te genieten van jullie muziek.
Groetjes, Hans en Tineke

22:12:2014   15:31 PM Beste Red Strats en Ben, tsjonge wat hebben wij weer genoten van jullie gisteren 21 december 2014 in Maarssen, en wat leuk dat Jan de Hont ook van de partij was, wij kijken nu alweer vooruit naar volgend jaar december!
Vgr. Herman & Marja   Houten

21:12:2014   23:28 PM Bedankt Red Strats jullie hebben mijn verjaardags verrassing wel onvergetelijk gemaakt. Ik heb een heerlijke middag gehad samen met mijn 3 zussen en jullie speelden fantastisch al bij het eerste nummer stroomde de mensen de dansvloer op. Wat een klanken en wat een samenspel... sfeervol als of er buiten in de wereld alleen maar liefde en gezelligheid is, 't was een heerlijke middag.
Jos uit Vleuten nu uit Hilversum bedankt voor je gezelligheid op de dansvloer.
MarWilElsSon

21:12:2014   22:01 PM Bandleden, medewerkers en vrouwen, Wat een geweldige middag hebben Wim en ik gehad in Maarssen. Jullie optreden was weer schitterend omdat, jullie samen met de gastspelers, Sarinande speelden. Bedankt ook voor de prachtige DVD. De nummers die erop staan, raken ons. Nogmaals aan allen Een Fijne Kerst en een Gezond en Muzikaal 2015.
Gr. Tini en Wim

16:12:2014   14:12 PM Beste Bandleden, Medewerkers en de vrouwen en aan allen die we tijdens jullie optredens leren kennen. Wim en ik willen jullie Fijne Feestdagen wensen en een Goed en Gezond en vooral een Muzikaal 2015.
Gr. Tini en Wim

12:12:2014   14:34 PM Beste allen, Een geweldige formule: muziek, dansen en eten. Alles was uitstekend geregeld in Hoorn. Met veel warmte werden we door jullie allen ontvangen en dat doet ons goed. Wat een positieve energie krijgen we van jullie optreden. De accu is weer opgeladen en we verheugen ons op jullie kerstconcert in Maarssen.
Lieve groet, Pieter en Marianne

04:12:2014   13:05 PM Hallo Red Strats, We zijn voor de eerst keer naar jullie Diner Dansant geweest bij Van der Valk in Hoorn, wat een prachtige locatie is dit. Genoten van jullie fantastische muziek, wat kan die sologitarist van jullie schitterend spelen en wat een sound!
Het diner was werkelijk fantastisch, geweldige bediening en een zeer uitgebreid dessert maakte de totale dag tot een geweldig gebeuren. Ga zo door! We komen de volgende keer zeker weer!
Gr. B en An

03:12:2014   10:06 AM Beste Red Strats, Ben, Hans en de Dames,
Wat hebben we zondag weer genoten van jullie concert in Hoorn, het was door diverse oorzaken helaas al weer een tijdje geleden dat we bij jullie concerten waren maar het was weer ouderwets gezellig, we hebben genoten van de heerlijke muziek.
Groetjes, Hans en Tineke

03:11:2014   14:01 PM Hallo bandleden, medewerkers en vrouwen. Het was weer beregezellig daar in Oosterleek. Met mooie nieuwe nummers gespeeld door jullie, op een sfeervolle lokatie bij Klaas Vis.
Gr. Tini en Wim

19:08:2014   15:24 PM Het was kort maar gezellig in Breukelen. P.S. Roy fijn dat Argentina erbij was.
Red Strats bedankt.
Groetjes, Coby en Jan.

17:08:2014   20:58 PM Wat een goed optreden afgelopen middag 17 augustus in Breukelen bij Parkpodium Boom en Bosch. Ruim een uur lang pure nostalgie maar ook prachtige muziek van Mark Knopfler. Vakkundig en duidelijk met plezier gespeeld.
Met vriendelijke groet, Jan Moring

10:08:2014   21:01 PM Wat was het weer een gezellige boel daar in Hoenderloo. Lekker gegeten en daarna weer heerlijk naar jullie muziek luisteren. De Rimboe is een sfeervolle lokatie. Je ontmoet daar dan weer nieuwe vrienden wat zeer gezellig is. Bedankt maar weer voor deze prachtige avond met zang en muziek.
Gr. Tini en Wim

13:07:2014   20:53 PM Hallo allemaal. Wat hebben we een fantastische middag gehad zaterdag 12 juli bij Café de Driesprong in Westerhaar. (Gem. Almelo). Het was een zonnige en muzikale middag. De lokatie was prachtig. Het publiek was zeer enthousiast over jullie muziek. Er was zelfs een mevr. die zei, ze spelen nog beter dan de Shadows. Dit is toch een mooi compliment. Maar dat wisten we al.
Gr. Tini en Wim

12:06:2014   14:09 PM Vandaag jullie nieuwe DVD Emotions ontvangen uit Nederland. Met 20 Brazilianen de DVD bekeken voordat de wedstrijd Brazilië-Croatië begon. Het is muziek die zij hier in Brazilië helemaal niet kennen..... maar er werd zelfs gedanst.
Geluid en beeld zijn van een prima kwaliteit. Complimenten daarvoor.
Groetjes, Ben Kruger uit Brazilië

22:05:2014   10:40 PM Hallo allemaal,
Wij willen graag een berichtje doen over de nieuwe DVD Emotions.
Nou, hij is prachtig, Een echte aanrader voor een ieder die van jullie muziek houdt. Als je soms een optreden niet kan bijwonen, is dit wel heel mooi. Je bent er dan gewoon weer bij betrokken. Prachtige nummers hebben jullie erop gezet. Onze dank daarvoor.
Gr. Tini en Wim

15:03:2014   13:16 PM Beste Ben, bandleden en bijbehorende dames,
Reeuwijk hebben we gemist maar de sfeer via filmfragmenten van Ben meegekregen, bedankt. We hebben in ons VW busje toch nog genoten.
Dansen lukte niet, daarvoor is de dansvloer in de bus te klein!!!
We hebben het goed hier in de Algau in Zuid-Duitsland en we slijten een paar schoenen van het wandelen.
Het lijkt wel zomer, anders dan we gewend waren rond deze tijd, maar ook niet verkeerd. We hopen jullie weer snel te ontmoeten bij een volgend optreden.
Gruss Gott (jonge jonge, dat zeggen en horen we hier de hele dag)
Marianne en Pieter

10:03:2014   16:18 PM Weer bijzonder naar ons zin gehad in Reeuwijk, het was weer genieten van de Boys en de Dancing Shoes en we waren in goed gezelschap.
Groet, Jan en Coby  Breda.

12:03:2014   09:04 AM Beste Red Strats, Ben en Hans.
Wat hebben we zaterdagavond weer genoten van jullie muziek.
Ook de act met de mondharmonica en de Rock en Roll dansgroep was erg leuk.
Ga zo door we hopen jullie weer snel te zien.
groetjes, Hans en Tineke

10:03:2014   20:31 PM Beste Ernst, Cock, Wim, Roy, Hans en Ben en alle vrouwen van de band.
Wat hebben wij weer genoten van jullie optreden in Reeuwijk 8 maart.
De zaal was ruim ingericht met een heerlijke grote dansvloer waar een ieder weer gebruik van maakte. Bijzonder was het omdat ik mijn verjaardag daar hield.
Ik heb nog nooit zoveel visite gehad op mijn verjaardag die voor mij speelden en zongen.
Bedankt daarvoor allemaal en dit moment zal ik niet gauw vergeten.
De instrumentale versie van Sarinande was weer prachtig gespeeld.
We willen ook Hans, Tineke, Coby en Jan bedanken voor het gezellige avondje met elkaar.
Gr. Tini en Wim

04:01:2014   14:16 PM Beste bandleden, Ben en Hans,
Weer genoten van jullie optreden in De Rimboe op eerste kerstdag. Jullie hebben er toch weer een mooie avond van weten te maken. Bedankt hiervoor.
We wensen jullie allen, en de vrouwen van de bandleden een gezond en voorspoedig 2014.
Elly, Andre, Joke, Nico, Anneke en Rob.
Den-Haag en Heemskerk.

27:12:2013   08:42 AM Wat een gezellige en sfeervolle avond in de Rimboe in Hoenderloo met heerlijk eten en goede muziek, dank daarvoor. Voor alle leden en dames van de band een gezond 2014 toegewenst en langs deze weg ook voor Marianne, Pieter, Tineke en Hans, Tini en Wim.
Groet uit Breda van Coby en Jan.

23:12:2013   21:17 PM Lieve Ben en bandleden,
We zijn blij dat we na afwezigheid van 1 jaar jullie weer af en toe kunnen volgen.
Het begon met de middag in Oosterleek, als vanouds gezellig en afgelopen zondag in Maarssen ........... Sfeervol, afwisselend, verrassend met gastoptredens, kerstig.......... en zo kan ik wel doorgaan. een middag vol winterse warmte van muziek en mensen.
jullie en de dames wensen we gezellige kerstdagen en voor 2014 een goede gezondheid en weer veel plezier in de muziek.
Lieve groet Marianne en Pieter, Tineke en Hans.
Jan en Coby, jullie ook de beste wensen en beterschap voor Jan.

23:12:2013   14:48 PM  Beste Mike, Roy, Wim, Ernst, Cock, Hans en Ben en natuurlijk jullie vrouwen.
Allereerst willen Wim en ik jullie Fijne Kerstdagen wensen en een Goed en vooral Gezond 2014, met veel muziek.
ook aan alle mensen die we hebben leren kennen tijdens jullie optredens. We waren afgelopen zondag weer bij jullie optreden in Maarssen. Het was weer een top middag. Gezelligheid en genietend van jullie muziek en zang, maakt zo'n dag wel heel mooi. Alle aanwezigen kregen een CD uitgereikt.
ik kan jullie zeggen wat is WHY WORRY een prachtig gespeeld nummer. Bedankt hiervoor. We hopen jullie weer gauw te zien bij optredens in het nieuwe jaar.
Gr. Tini en Wim
23:12:2013   10:30 AM Mannen, een zeer fijne dag gehad in Maarssen en heel erg genoten van de ontvangst van alle bekenden en de Bandleden en dames, voel me nu een stuk beter, tot ziens in de Rimboe bij Jan en Goula te Hoenderloo.
Groet, Coby en Jan.

15:12:2013   11:47 AM We hebben een fantastische avond gehad, met een superprofessionele band in een uitstekende ambiance. De opstelling bij het binnenkomen en begeleiding deze avond was ook uitstekend verzorgd. Het eten was ook uitstekend. Hulde Van der Valk in Leusden.
Absoluut TOP en voor herhaling vatbaar!
Met vriendelijke groet, Fred Maas Houten.

19:11:2013   11:45 AM Een middag om nooit te vergeten
Het was een beetje mistig, geen weer om echt iets nuttigs te doen. Dan maar even toeren en langs een vergeten weggetje door Beets kruipen we de dijk bij Schardam op. Rustig voort kabbelend over een kronkelend paadje door een mystiek landschap begint de koffie opeens aan ons te trekken. Een kerkje met wat licht ernaast bracht hoop. Direct linksaf en we belanden in Oosterleek, maar wat een auto's bij "Herbergh 't IJsselmeer" zeker een bruiloft en naar de koffie kunnen we fluiten. Het leek wel een magneet die aan ons trok, we moesten er heen. Gluurden naar binnen en hoorden die prachtige klanken van onmiskenbaar een stel Fender gitaren. Met het openen van de deur rollen we rechtstreeks onze schitterende jeugd binnen. Dat was nog eens muziek. Het bleken The Red Strats die voor ons werkelijk de sterren van de hemel speelden. Ogen dicht en het verschil met de Shadows is niet te horen. Zelfs de zanger, wat nog het moeilijkste is, zit er verdraaid dichtbij. We hebben gedanst alsof we weer zestien waren en gebleven totdat het laatste gitaar akkoord verstomde.
bedankt Red Strats wat een schitterende middag.
Agatha en Peter 

18:11:2013   19:46 PM Hallo Bandleden en ook de vrouwen.
Wat hebben wij weer genoten van jullie muziek en zang bij Klaas Vis in Oosterleekl. Een gezellige sfeer was het daar. Dat is voor jullie ook mooi om zo te spelen voor een enthousiast publiek. Bedankt voor de mooie muziek, daar wordt een ieder blij van.
Namens Tini en Wim

15:10:2013   22:12 PM Hallo Roy, Wim, Mike, Ernst en Cock,
Heel hartelijk dank voor jullie geweldige optreden afgelopen zaterdag in Berkel-Enschot.
Met 8 familieleden een onvergetelijke dag gekregen van een van ons, wat begon bij binnenkomst 12.00 uur.
Eerst koffie met gebak en muntjes waar we zelf wat mee konden kopen. Toen diverse optredens in dezelfde muziekstijl waar we zo van houden. En als klap op de vuurpijl jullie optreden, die geweldige herinneringen opriepen van onze jonge jaren.
Nu ook lekker gemaakt met deze bijeenkomst, hopen we meer mee te maken. Blijf gezond en hou de muziek levend, mag niet verloren gaan.
Wij, familie uit Schiedam, Sliedrecht en Hardinxveld-Giesendam.  Lieve groeten.

13:10:2013   18:15 PM Via jullie website kwam ik bij jullie optredens terecht en zag dat jullie ook optraden in Berkel-Enschot. Ik heb meteen kaartjes besteld en een kamer in het hotel waar jullie optraden.
Jongens wat een feest was dat. Ik kon jullie alleen van de website, maar dit was echt grandioos. Ik krijg nog kippenvel als ik er aan denk. Alles was perfect. Ik word 70 maar hoop nog vele jaren van jullie te genieten.
Jongens BEDANKT
Koos de Boer,  Hoofddorp

20:08:2013   09:38 PM Hallo Bandleden en medewerkers,
Het was afgelopen zaterdagavond weer een grandioze avond in het Partycentrum de Rimboe. Het eten van het partycentrum zelf, was weer erg lekker. Daarna een spetterende avond met onze schitterende band.
Het lied Hemelsblauw is weer zo'n kippenvel moment. Prachtig gespeeld. We hebben dus weer genoten van jullie spel en zang.
Jan en Coby met jullie was het ook gezellig aan het tafeltje.

Groetjes, Tini en Wim.


12:08:2013   17:10 PM Al onze gasten maar vooral wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad met deze band, een echte aanrader voor een ieder die nog eens de sfeer en de gezelligheid wil proeven van deze 50/60 jaren tijd, echt geen moment spijt van gehad en met volle teugen GENOTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mannen nogmaals HARTELIJK DANK.
Kees en Annie uit Beverwijk.

19:03:2013   13:36 PM Afgelopen 9 maart zijn wij geweldig verwend in Reeuwijk, met een fantastisch optreden van The Red Strats. Wat een gezellige avond hebben wij gehad, en de afstand vanuit Limburg is de minste zorg.
Tot de volgende keer, Groetjes, Karin & Eugene.

17:03:2013   14:22 PM Het was weer een mooi en geweldig optreden vorige week in Reeuwijk. We hebben weer genoten van de zang en muziek van de echte Cliff & Shadows Tributeband.
Weer genieten van het eerste tot het laatste nummer, bedankt hiervoor.|
We hopen jullie weer te zien en te horen in Hoenderloo.
Met vriendelijke groeten, Andre, Elly, Joke uit Den-Haag.

12:03:2013   15:16 PM Hallo bandleden en medewerkers en natuurlijk de vrouwen, Wim en ik hebben weer ontzettend genoten van de prachtige en gezellige avond die jullie ons hebben aangeboden. Het was de afstand van Enkhuizen naar Reeuwijk toe, zeker waard.
Mike heeft het nummer Blue Bayou prachtig gezongen. Weer zo'n kippenvel moment.
hopend dat wij nog lang mogen genieten van jullie mooie spel.
'Groetjes, Tini en Wim.

11:03:2013   12:04 PM Wat hebben wij genoten met het concert wij waren met 6 personen en hebben altijd lol.
Hoop dat we weer gauw naar jullie kunnen komen.
Groetjes van Henke en Jopy Vrolijk.

11:03:2013   11:06 AM Weer een subliem optreden van de Red Strats te Reeuwijk. Langs deze weg ook beterschap voor Pieter en Marianne namens Coby en Jan uit Breda.
10:03:2013   16:03 PM Gisteren (zaterdagavond 9 maart 20103) hebben wij weer een topavond gehad in de zaal "De Brug" te Reeuwijk. Wat een enthousiasme en inzet kunnen deze Red Strats artiesten nog voortbrengen, daar mogen jongeren een voorbeeld aan nemen.
De gasten werden weer bediend met muzikale toppers van Cliff and The Shadows en op fenomenale wijze vertolkt en werd met veel plezier en enthousiasme ontvangen.
Er werd volop gedanst, gezongen en geklapt, hieruit blijkt dat vooral 50 plussers veel lol en plezier hebben aan dit soort muziek en optredens.
Onze waardering gaat naar alle bandleden en medewerkers.
De hartelijke groeten en tot ziens, Luigi en Zeljka Matera.

28:01 2013   10:45 AM Wat een super goed concert in Het Wapen van Assendelft afgelopen zaterdagavond 26 januari. Wij zijn een trouwe Rock & Roll groep en stijldansers en op jullie muziek is het heerlijk swingen. Stuk voor stuk super muzikanten.
Groeten, Willy Chauvel Waerts uit Zaandam.

03:01 2013   20:19 PM Wij hebben oudejaarsavond weer een TOP avond gehad met jullie optreden in De Rimboe in Hoenderloo. Beter kun je het jaar niet beginnen met jullie muziek, het was een leuke combinatie met een perfect verzorgd warm en koud buffet gemaakt door Jan en Goula, ook onze dank hiervoor. Ook Nico weer over uit Afghanistan heeft weer een hele fijne avond gehad.
Ook de rest van onze groep van 8 personen aan de ronde tafel vooraan bij het podium heeft ook genoten van het optreden. Wij kijken dus alweer uit naar het concert in Reeuwijk in Maart. Nogmaals bedankt voor de avond, ook Ben en Hans bedankt, en allen een goed en gezond 2013 toegewenst.

Groeten Nico & Joke  Andre & Elly  Rob & Anneke  Hans & Els


02:01 2013   13:26 PM Wat een beleving, om samen met jullie Oudjaarsavond te vieren, om zo het nieuwe jaar in te gaan. De locatie, het partycentrum De Rimboe in Hoenderloo was daar zeer geschikt voor. Het is dan één grote familie. Prachtig gewoon.
Hebben dus weer enorm genoten van een gezellig en goed verzorgt buffet van het partycentrum zelf, en daarna van jullie concert.
Jullie zien wel, we blijven (als het kan) jullie groep volgen.

Gr. Tini en Wim

17:12:2012  13:53 PM Wat een Geweldige middag van jullie hebben we weer gehad in Maarssen. Een mooie locatie met een enthousiast publiek. Het optreden van jullie geeft ons iedere keer een warm gevoel. De gast solisten die jullie erbij hadden, waren zeer verrassend. Bedankt voor de kerst CD. Inmiddels al vele malen beluisterd. Wij wensen jullie allen Fijne Feestdagen en alle goeds voor 2013.
Gr. Tini en Wim uit Enkhuizen.

17:12:2012  13:23 PM Even bedanken voor de mooie middag in Maarssen, het was geweldig we hebben genoten. Alles netjes verzorgd, we gaan zeker weer naar jullie. We wachten op 9 maart in Reeuwijk.
Hebben er weer veel zin in.
Margreet.

17:12:2012  11:58 AM Het was gisteren 16 december 2012 super gezellig in het Partycentrum 't Zand in Maarssen. We hebben genoten van het optreden van The Red Strats en de gastspelers. Tevens waren we verrast door o.a. het optreden van de jonge sologitarist Ezra wat een supertalent, zijn vader Roy mag trots zijn. Trouwens de gastspeler met de mondharmonica, was ook erg goed. Het enthousiaste publiek heeft het zeker gewaardeerd en genoten van de geweldige entourage.
L. Matera.

19:11:2012  11:50 AM Hallo Bandleden
Voor het eerst hebben wij Uw optreden live gezien in Oosterleek. Geweldig gewoon om kippenvel van te krijgen. Het 2 keer gespeelde nummer Visions hadden voor mij en mijn vriend een diepe betekenis. Het raakt je gewoon bij het horen van dit nummer. Geraakt door dit nummer omdat Mike de tweede keer, dit speciaal voor ons zong.
Bedankt daarvoor. Het is ook mooi om te zien dat de bandleden zelf genieten om te spelen, en het publiek erbij betrekt.
Ga zo door! gr. Tini en Wim

20:11:2012  21:38 PM Hoi Ernst
Heb jullie zien optreden in Oosterleek. In een woord GEWELDIG. Wat hebben we genoten. Het was heel gezellig.
Nog bedankt voor het spelen van mijn verzoekje, ZZ en de maskers  met La Comparsa

Groeten De Pioenenkoning

20:11:2012  19:41 PM Wat een SUPERGEWELDIGE dag hebben wij gehad bij jullie optreden in Oosterleek op 18 november.
Als je The Red Strats hoort spelen dan zou je denken dat je de originele Cliff en de Shadows hoort. Dit was niet zomaar een optredentje van nog geen 2 uur maar eentje van 4 sets van ongeveer 1 uur en hebben van alle nummers die gespeeld werden met volle teugen genoten. Wij hadden mijn moeder van 78 meegenomen voor een verrassingsuitje en die ging weer helemaal terug naar haar jonge jaren van jullie muziek en helemaal uit haar dak bij het nummer Little B om dat zij zo van drummen houdt.  Wat een plezier stralen jullie uit om het publiek te vermaken. Wij komen zeer zeker weer naar een optreden als jullie weer in de buurt zijn. veel succes met de band.

Groetend, Marian, Ton, Coby, Dorothea en Simon.

05:11:2012  23:25 PM Nico en Andre en de rest van de groep van ons hebben een hele gezellige avond gehad en kijken alweer uit naar het volgende optreden in De Rimboe op 31 december.
Kaarten zijn alweer gereserveerd bij Jan voor 8 personen, en Nico komt ook weer rond de feestdagen en kan er dus ook weer bij zijn. Het zal best weer een TOP-avond worden.

Groeten van Nico en Andre.


04:09:2012  23:19 PM Heb jullie zien optreden in Harderwijk. Jullie spelen geweldig. Echt de sound van vroeger.

Groetjes van Bert Dekker uit Harderwijk.


03:09:2012  09:27 AM Ik heb jullie gehoord en gezien in Harderwijk. Omdat ik fan was (en nog ben!) van de Shadows sprak mij dit geweldig aan. Ook de sound was geweldig. Hartelijk dank! Ik zie echt uit naar een volgend optreden. Zo kun je zien, de oudjes doen het nog best!

F.Luiting. (67)


27:08:2012  08:42 AM Eindelijk terug van vakantie. Het optreden was weer groots in Partycentrum "De Rimboe" en bijkomend de slaapgelegenheid bij Mans en zijn vrouw waarvoor nog onze dank.

Gr. Coby en Jan.


04:08:2012  20:43 PM Speciaal voor het optreden van The Red Strats in Partycentrum 'De Rimboe' in Hoenderloo was Nico de avond er voor overgevlogen uit Afghanistan. We spraken Nico samen met Andre vrijdagavond 3 augustus 2012.

Nico, we hopen dat je deze avond hebt genoten.


29:05:2012  19:44 PM Geachte Band The Red Strats wat leuk voor jullie, dat de zanger een gouden LP heeft mogen ontvangen. Wees er maar trots op en heel veel plezier ermee.

Hardstikke gefeliciteerd van Wim en Jannie Smit uit Gouda.


21:05:2012  16:05 PM Grote klasse, het was weer dubbel genieten zowel van de band, de dansers, en de organisatie o.l.v. Wout Nijland alsmede de hele entourage. Beslist een aanrader voor iedereen.

Groetjes Jan en Coby.


26:03:2012  14:28 PM Zondag 25 maart, Oudegem
Ja, we volgen jullie tot over de grens. Het was een bijzondere middag daar in Hof Ter Meyghem onder de Belgen die lekker fel en enthousiast reageerden, heerlijk! We genoten.
Het ene verzoek volgde het andere op zodat we
Johnny B Goode, jullie uitsmijter, al halverwege de middag te horen kregen. Vanaf het begin werd ook Little B al geroepen zodat jij, Wim, er meteen lekker op los drumde.
Mary Anne wordt steeds nòg mooier. Ik heb de single maar we horen liever jullie, werkelijk prachtig!
Met jullie vrouwen hebben we ons goed geamuseerd. Bedankt weer voor jullie muzikaliteit en tot een volgend optreden. Ben, Spanje mag van ons ook, wij komen wel.

Marianne en Pieter van Heugten en Hans en Tineke de Jong die al weer op weg naar Duitsland zijn.


13:03:2012  19:58 PM Het is alweer een week geleden dat we in Reeuwijk zijn geweest en afgelopen zaterdag in de Goorn om The Red Strats te zien spelen. Wat hebben we weer genoten van het fabuleuze spel van de sologitarist. Het viel ons meteen al op dat hij een andere gitaar dan gewoonlijk bespeelde, maar dat deed niet af aan het grandioos geluid dat die man met ontzettend veel gevoel wist voort te brengen. Hoewel we meer het instrumentale gedeelte appreciëren, konden we het zanggedeelte ook wel waarderen. Als bassist viel mij wel op dat van veel nummers het tempo niet strak was. Jammer, maar goed, het blijft mensenwerk. Deze band mag gehoord en gezien worden!

John uit Gouda


04:03:2012  12:29 PM The Red Strats, make it happen.
Wij vonden het gisterenavond, 3 maart 2012 in zaal "De Brug" te Reeuwijk, erg gezellig en hebben echt genoten van de muziek en de hele entourage. Roy was weer ouderwets goed bezig, trouwens de hele band vonden we geweldig. Wat ons ook opviel, het enthousiasme van het aanwezige publiek en de oudjes zijn nog lang niet versleten.
Tot het volgende optreden.  Groeten,  Luigi en Zeljka Matera

04:03:2012  16:59 AM Gisterenavond speelden en zongen jullie in De Brug" in Reeuwijk de sterren van de hemel. En... ook mijn ster Mary Ann. Prachtige nummers en veel verzoeknummers. Dat geeft aan hoe er genoten wordt en jullie muziek brengt dat in de mens teweeg. Bedankt weer! Wim, we hebben jou solonummer gemist. Tot zondag 25 maart in Oudegem in België.

Pieter en Marianne en ook bedankt namens Hans en Tineke en Sjaak in Ida.

31:12:2011  10:31 AM Leden en dames van de RED STRATS, allemaal een heel fijn en (muzikaal) 2012 toegewenst. Namens Jan en Coby. Wat was het weer genieten in Onderdijk. Was de 173 KM. meer dan waard.

GROETJES en tot Maart.

26:12:2011  14:43 PM
Ook namens Marja even een reactie van ons, Duo Heartbeat. Het was een fijne ontmoeting met jullie deze avond in het Jacobi Theater, maar vooral bijzonder was het om "Mike" weer te zien, te spreken en te horen zingen. Dat was lang geleden uit "the good old days".

Groetjes, Duo Heartbeat.  Loet van der Gouw   Vianen

20:12:2011  12:39 AM
Ik heb jullie voor het eerst gezien afgelopen zondag in het Jacobi Theater in Utrecht. GEWELDIG! Wat hebben we van jullie genoten. Heel erg bedankt voor dit prachtige concert!

Hartelijke groeten, Bram van der Kamp

19:12:2011  10:54 AM
Wij waren weer getuige van een spetterend optreden in het Jacobi Theater, en mochten nog een Gratis Kerst DVD in ontvangst nemen, waarvoor onze dank. Graag tot een volgende keer.

Groeten van Jan en Coby uit Breda.

14:12:2011  21:52 PM
Ha muzikanten, We hebben jullie voor het eerst gezien in het Schermer Wapen in Stompetoren. Wat zijn jullie geweldig en verschrikkelijk muzikaal. Wat een TOPband zijn jullie. We hebben enorm genoten, volgende keer nemen we wat vrienden mee. Sfeervolle zaal met lekker eten. Fantastisch.
Willem en Marianne
13:12:2011  12:44 AM
Wat een geweldig optreden weer daar in 0osterleek. Helemaal gekomen uit Leliestad en weer bijzonder genoten. Wat is dat toch een fantastische gitarist die Roy. Net of ik Marvin hoor spelen. Ook jullie zanger is bijzonder goed. Wat een warme stem, prachtig gewoon. Kom volgende keer beslist weer.

Jacobien en Sjaak

11:12:2011  20:43 PM
HOI: Gisteravond (zaterdag) waren wij vanuit Tilburg naar Kruisland geweest om jullie eens te zien spelen. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Heel mooi gespeeld en goed gezongen we wisten niet dat de Shadows nog optraden (geintje). Alleen hadden we graag wat meer zang gehoord want zo was het niet Cliff met The Shadows maar Shadows met Cliff. Dit is goed bedoeld maar misschien was er een reden voor. Verder petje af en tot ziens.

MVG John en Thea.

01:11:2011  18:27 PM

Hallo mannen van de Red Strats,
 
Wat was jullie optreden in café Oscar te Ede op 30 oktober j.l. geweldig, ik heb genoten.
Het was door allerlei omstandigheden voor het eerst in 10 jaar dat ik weer eens een keer uitging, dus het was heel spannend.
Maar door jullie optreden voelde ik mij al gauw op mijn gemak.
Jullie zijn een top band, en het is ons (mijn vriendinnen en ik) zo goed bevallen dat we afgesproken hebben om vaker uit te gaan.
Hopelijk treden jullie weer eens gauw in Ede of omgeving op, dan komen wij in ieder geval weer kijken en luisteren naar jullie heerlijke muziek.
 
met vriendelijke groet, Fenny

 
28:06:2011  09:44 AM

Hallo,

Wij waren uitgenodigd door Fons om zijn verjaardagsfeest bij te wonen, nu het werd een groot feest. Er was ons wel verteld dat er een band zou komen spelen maar wij hadden immers nog nooit van de The Red Strats gehoord, Nu wij hebben ze gezien en gehoord, een geweldige band waarbij de beentjes niet stil bij kunnen worden gehouden. En je gedachten direct terug gaan naar de zestiger jaren. Deze kennismaking was groots en wij zullen zeker nog meer optredens gaan bij wonen. Een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten.

Hartelijke Groeten,  Willie en Nico uit Lelystad

 
29:05:2011  11:32 AM

Fantastisch optreden van "The Red Strats"
Tijdens 53e Tong Tong Fair in Den Haag

Gisteren zijn Elly en ik naar Den Haag geweest
per trein. Dit doen wij dus nooit meer! Wat een ellende! Rondom Utrecht waren er heel veel problemen.

Wij hebben bij Blokker een treinkaartje gekocht "1 dag onbeperkt reizen voor twee personen voor 29,95 euro". Dit bespaarde ons erg veel reisgeld, en het bespaarde ons ook "parkeerkosten" in Den Haag. Daarbij ligt het 'Malieveld' op loopafstand van het 'Centraal Station' in Den Haag.

Het optreden van "The Red Strats" heeft alle ellende meer dan goed gemaakt. Leadzanger Mike had een fantastische opkomst met het nummer "We Say Yeah". En sologitarist Roydon haalde weer de mooiste shadowssound uit zijn gitaar. Zanger Mike was heel erg goed! De overige muzikanten waren ook weer subliem. Kortom het was zeer de moeite waard gisteren om naar Den haag af te reizen.

Voor het optreden begon hebben wij enkele bandleden even begroet. En wij hebben bij Ben Bontan de DVD van het optreden in Reeuwijk gekocht.
Bij dit optreden waren Elly en ik ook aanwezig.
Ook dit was een fantastisch optreden, dus deze DVD is sowieso erg goed, ik ga hem vanavond op mijn gemak bekijken en luisteren via onze home-cinema-set.

"Ik" heb geprobeerd om in Den Haag weer wat leuke foto's te maken en wat filmpjes.
De filmpjes zijn wel duidelijk, maar hebben een slechte geluidskwaliteit.
De foto's zijn redelijk goed gelukt.

Groeten, Frans Ditmar

 
17:04:2011  20:42 PM Het is zondagavond 17 april 2011.
Hebben vanmiddag een optreden gezien van deze formidabele band in Ede. Wat een geweldige muzikanten en wat een top zanger. Onze complimenten, jullie hebben er een paar fans bij uit Amersfoort. We hopen jullie gauw weer te ontmoeten.
Met hartelijke groet,

Evert en Jelleke Toes-Cordier de Croust uit Amersfoort.

 
28:03:2011  23:51 PM

Zondagmiddag, 27 maart 2011, Jacobi Theater, Utrecht,

Al meerdere malen een optreden van The Red Strats meegemaakt;  dit was weer een van de beste in deze mooie sfeervolle locatie. Dit vraagt zeker om herhaling. We hebben met onze vrienden ( dit was hun eerste keer, maar zeker niet de laatste) ongelofelijk genoten van een fantastisch, meer dan vier uur durend concert. De nieuwe nummers, Sea Cruise en vooral The Miracle, wat ons betreft elke keer op de setlist zetten!
Momenteel vinden wij de Strats kwa sound en presentatie het beste wat er is op Cliff en Shadows gebied, wat er in ons land te horen en te zien is. Gelukkig hebben we de nieuwe dvd gekocht en inmiddels bekeken. Helemaal top en prima geluid (Roy je had gelijk)Bandleden, incl. Mike, crew, hr. Bontan, allemaal bedankt voor deze heerlijke en ja, ook fijne dansmiddag/avond! Blijven jullie volgen.

Groeten en tot een volgende keer, Henk,Greet,Ton,Paula.  Heemskerk

 
28:03:2011  19:12 PM
Zondag middag in Utrecht geweest in Jacobi theater en ik moet toegeven het was bere gezellig en de muziek was weer toppie heb ook de dvd gekocht en thuis gekomen even bekeken en het was beslist geen amateurs werk de muziek opnamen's waren professioneel  opgenomen en beslist de moeite waard om te bekijken goed gedaan jongens en wij wensen jullie nog veel succes.

Martin Atteveld

 
08-02-2011  21:36 PM Zaterdagavond, 5 februari 2011   "De Brug" in Reeuwijk

Wat een mooie locatie. We hebben weer eindeloos gedanst. Altijd weer weten jullie er een bijzonder muzikaal optreden van te maken. Ditmaal maakte vooral het nummer
"La Comparsa" erg veel indruk op ons en natuurlijk Mary-Ann.
Bedankt weer!

Marianne en Pieter uit Barendrecht
Tineke en Hans uit Barendrecht
Ida en Sjaak uit Vlaardingen
Els en Ruud uit Rijswijk
Lydia en Jan uit Voorschoten

 
09:02:2011  14:06 PM Wat een geweldige avond was het weer in Reeuwijk, jullie waren weer geweldig op dreef. Het was weer erg gezellig en we hebben weer erg genoten van jullie hoge kwaliteit, op naar 27 maart in Utrecht.

Groetjes, Hans en Tineke de Jong  Barendrecht.

 
06-02-2011  14:25 PM Ik had jullie site op Internet gezien maar nog nooit van The Red Strats gehoord. Het maakte mij en mijn vrouw nieuwsgierig we zijn namelijk muziek liefhebbers maar dan wel van een goed gehalte.
Vervolgens hebben wij vrienden gevraagd mee te gaan naar Reeuwijk. Het werd een super avond met een hoge kwaliteit van echt goeie muziek en een perfecte sfeer.
Ga zo door je hebt er 4 fans bij en ik beloof jullie......... er komen er nog meer.

Bert en Herma

 
21-12-2010  0:34 AM Topmiddag in het Jacobi in Utrecht, erg gezellig en genoten van de muziek. Ondanks het slechte weer aardig bezocht.
Met dank aan Ben van de Brink van het Jacobi en de Topband.

Joop & Hilda Loffeld,  De Meern

 
1-12-2010  11:49 AM Jongens, nogmaals onze complimenten, wat een feest was het weer in Oosterleek bij Herbergh 't IJsselmeer, groeten en tot 19 december .
Jan en Coby.
 
30-11-2010  20:32 PM Zoals gewoonlijk was het zondag in Oosterleek met jullie weer een geslaagde middag.
We hebben erg genoten van de muziek. Ik ben blij dat er nog van dit soort bands zijn en hoop ik dat de Red Strats nog lang zullen doorgaan. Misschien tot ziens in Hoorn.

Groetjes van Jan en Annie.

 
28-11-2010  21:43 PM Beste bandleden,
Allereerst een compliment voor hoe jullie deze zondag de sfeer hebben weten te maken in Oosterleek.
ik ben erg onder de indruk van jullie manier van muziek maken. Hopelijk gaan we nog veel van jullie zien en horen, want jullie niveau is bijna onevenaarbaar.
kortom, mijn vrouwtje en ik hebben enorm van jullie genoten, ga zo door.

Muzikale groetjes uit Medemblik, Anemone en Maurice.

 
29-10-2010  16:47 PM Wat was het gezellig en wat goed weer. Een hele goede sfeer bij de muzikanten. Wim en ook leuk dat Rob en Marijke er waren. Zij genoten zichtbaar. Roy heb ik zien lachen. Wat een leuk stel zo jullie. Dat klinkt goed en een uitstekende band. Wat wil een mens nog meer.

Heel veel dank en groeten, Floiris Bourier.  Tot ziens.

 
28-10-2010  21:38 PM Goedendag  Redstratters,
 
Afgelopen Zondag waren wij in Ede, in Hotel de Paasberg.
Wij hadden jullie ontdekt op internet d.m.v. Google.
Daar ik zelf een verwoed Shadowsfan ben, uiteraard ook van Cliff Richard zijn wij eens naar Ede gereden. Vanuit Heinenoord is dat maar vijf kwartier rijden.
Moet zeggen, hier hebben wij geen spijt van gehad. We hebben ons uitstekend vermaakt met jullie optreden. Jullie zijn echt steengoed. Net de ECHTE Cliff & the Shadows.
We komen zeker nog eens diverse keren naar jullie optredens.
 
Jaap & Willeke Weij
 
27-10-2010  23:36 PM Beste Redstratters,
 
Enige tijd geleden werd ik door Louis Drabe aan Ernst voorgesteld. hij vertelde mij toen dat hij die avond moest optreden in Dronten, alwaar ik woon. Bij de naam the Red Strats gingen er bij mij echter geen bellen rinkelen en had het plan om te gaan kijken en luisteren. Het was echter een besloten avond dus dat ging niet door. Maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt omdat het een sixties band betrof. Dus...even googelen en na op jullie site te zijn beland en enige fragmenten te hebben beluisterd was ik compleet verrast en onder de indruk van de authentieke sound van The Shadows die zo treffend is.  
 
Door die sfeer werd ik teruggeworpen naar mijn jeugd waar ik als 10 jarig jongetje vaak het ene singletje na het andere beluisterde, van zowel the Shadows als van Cliff. Het was een en al Cliff dat de klok sloeg. Mijn haardacht was als die van Cliff en mijn moeder heeft toen dan ook heel wat centjes uitgegeven aan de vele potten brylcream die er voor moesten zorgen dat mijn vetkuif stand hield.  De Engels taal was ik op die leeftijd nog niet machtig dus was het puur fonetisch dat ik meezong en hem probeerde te imiteren. De film The Young Ones is voor mij de ultieme herrinnering aan Cliff. In de jaren daarna werd mijn interesse gebied wat breder en door mijn vriendschap met Guus Paat belanden we al snel in het repertoir van de Everly Brothers en Simon and Garfunkel en tot op de dag van vandaag,naast onze andere muzikale bezigheden, dit repertoir vertolken. Maar het repertoir en de stem van Cliff Richard boeien mij tot op de dag van vandaag en hebben een invloed gehad op mijn muzikale ontwikkeling en voorkeur.
 
Via een mail van Bennie las ik dat jullie zouden optreden in de Paasberg in Ede en ik zag hierin een mooie gelegenheid jullie live te zien en te horen. Dus .. samen met mijn jeugdvrienden Guus en Ernst zondag op naar Ede, waar ik opnieuw verrast was dat jullie ook live het waarmaken de sound en sfeer van Cliff and The Shadows te creëren en over te brengen. Want wederom werd ik teruggeworpen naar mijn jeugdjaren en kwamen herinneringen naar boven.
 
Helaas heeft nooit een groep of formatie mijn muzikale pad gekruist die de potentie had dergelijk repertoir uit te kunnen voeren. Maar wie weet doet er zich in de toekomst ooit een gelegenheid voor waar wij (Jaya,OL´55) met tribute repertoir van The Everly Brothers ( http://www.youtube.com/watch?v=ItMSR0yOEFw  )  en Cliff and The Shadows het podium zullen delen. Lijkt me erg leuk!
 
Ik heb ontzettend genoten en het was voor ons een geslaagde zondagmiddag. Heel hartelijk dank daarvoor en nogmaals mijn complimenten. Ik wens jullie heel veel succes toe en wellicht zien we elkaar snel weer eens ...somewhere.
 
Hartelijke groeten,
 
Pim Fuchs 
 
27-10-2010  20:29 PM Zondagmiddag een perfect optreden gezien van de RED STRATS. In een woord gewoon de echte Cliff & Shadows muziek uit de sixties.
Het was voor mij de eerste keer in deze samenstelling, had Roy en Wim al eens eerder gezien in de andere groep. Kom zeker zo snel mogelijk weer naar een optreden van jullie.
Bedankt voor de gezellige middag in Ede en graag tot ziens.

Andre, Elly, Nico, Joke, Rob.  Den Haag.

 
26-10-2010  12:37 PM Het was een gezellige middag in Hotel de Paasberg in Ede. Leuk optreden van deze band. Fijn dat er nu eens wat meer georganiseerd gaat worden in EDE vooral op zondag voor een wat ouder publiek.
Ik heb genoten van deze band.

Betty Vernooij.

 
25-10-2010  08:50 AM Allereerst de keuze van de locatie, Fantasties, een Dikke Pluim voor Hotel DE PAASBERG, de muzikale kwaliteiten twijfelt niemand meer aan wat een sfeer brengen die jongens van The Red Strats.

Tot heel snel. Jan en Coby.

 
22-09-2010  22:45 PM

Je bent bezig een Oldtimerstennistoernooi te Bergschenhoek te organiseren, je wilt dit driedaagse evenement afsluiten met muziek die past bij het begrip "Oldtimer". Je zoekt op het internet maar wat je vindt bevalt niet of is niet beschikbaar. Iemand fluistert je in dat een kennisje onlangs een leuke band heeft gehoord/gezien. Je denkt: "De zoveelste, toch maar even zoeken". The Red Strats zei U? Nooit van gehoord. Even googlen, ja, daar staat de link naar dit gezelschap en even later davert daar een intro door mijn zolderruimte, niet te geloven wat zij brengen en helemaal gericht op het begrip Oldtimer. Dat gezelschap heren hebben we nodig voor de muzikale afsluiting van ons toernooi.

Beste Red Stratters! Namens velen: jullie hebben het helemaal gemaakt bij de afsluiting van ons toernooi. Dank voor het plezier dat jullie over ons uitgestrooid hebben.

Bert Slegtenhorst, wedstrijdleider van het Oldtimerstoernooi 2010 in Bergschenhoek.

 
12-09-2010  12:23 PM Beste allemaal en zeker ook niet de vrouwen te vergeten,
Op deze prachtige locatie in Lelystad hebben we weer genoten van jullie optreden. Echt waar!!! Het gaat niet vervelen.
Zo'n avond kan ik iedereen aanraden. Je komt helemaal los van "HET DAGELIJKSE" en dat doet een mens goed.
Wat jullie muzikale talenten betreft: ik wil niet in herhaling vallen want daar heb ik al eerder over geschreven. Maar het nummer Mary-An doet me veel. Mike én Ernst, bedankt ervoor.
Jammer dat Cock achter het grote stuurrad weggestopt was.
Tot een volgend optreden.

Lieve groet Marianne en Pieter, Ida, Sjaak, Joke en Hans.
en..... voor Jan en Coby, graag gedaan! Leuk om ook met jullie te hebben kennisgemaakt. We zien elkaar zeker weer. Marianne en Pieter

 
10-09-2010  12:29 PM Geweldig wat een optreden in Dronten. Wat hebben wij genoten van jullie, jammer voor jullie dat er weinig publiek was.
Het gaf ons het gevoel om een privé optreden te zien sorry te luisteren.
Veel succes (dat gaat jullie wel lukken).

Groeten van Frits en Ans uit Biddinghuizen.

 
06-09-2010  9.25 AM En weer waren we erbij, wat een gezellig weekend was het dankzij The Red Strats, boys bedankt.
P.S. Piet en Marianne bedankt voor de terugrit.

Je trouwe fans Coby en Jan.

 
05-09-2010  14:16 PM Ik (wij) hebben een heel gezellige avond gehad, ondanks dat er wat weinig publiek was. De band klonk geweldig en nog bedankt voor mijn verzoekje.

Lex.  p.s. hoop jullie weer te zien in november a.s.

 
28-08-2010  17:36 PM Voor het eerst de band meegemaakt. En eerlijk gezegd hadden we er nog nooit van gehoord. Dat blijkt dus een gemis. Wat een geweldige muziek maken jullie. We hebben genoten. Als fans van Cliff and The Shadows zijn we zeer onder de indruk. We willen jullie graag vaker zien maar natuurlijk vooral horen spelen.

Jan en Joke.

 
05-08-2010  13:49 PM Als organisatie waren we al enige tijd op zoek naar een geschikte band om ons Öldtimerstoernooi" waardevol af te kunnen sluiten.
Reeds bij het eerste nummer werd de dansvloer ingenomen, ondanks 3 dagen tennis.....
Zoals de de barbediening aangaf "Gaaf hoe die oldtimers "los" gingen" op echte dansmuziek. Een prima repertoire uit de Sixties, inclusief meezingers!
Kortom, de keuze voor deze band was een schot in de roos en zorgde voor een fantastische afsluiting van ons 3-daagse evenement.

Leo Vermeer, commissielid.

 
30-07-2010  16:08 PM Donderdag 29 juli 2010 Triomf Bergschenhoek
Prima band met top musici. Kippenvelmomenten beleefd met The Shadows. Leuke interactie met de aanwezigen, in een relaxte sfeer. Zanger Mike neemt je met een afwisselend en leuk repertoire mee, naar de Sixties. Zelfs Sophietje werd niet vergeten.
Bedankt voor de super gezellige avond, ik ben nog aan het nagenieten.

Groet, Georges.

 
22-07-2010  20:12 PM Natuurlijk was het weer een geslaagde avond in Partycentrum KOCH, echt genoten, zowel Coby als onze vrienden, wij kijken weer uit naar een volgend optreden.

Tot snel en groetjes,  Coby en Jan.

 
18-07-2010  15:56 PM Over jullie optreden van 29 mei in Barendrecht, voor de 65e verjaardag van Pieter, wordt nog steeds nagepraat.
 
Als er ooit gezegd wordt dat het niet meer zo gezellig is als in de 60er jaren zullen we meteen zeggen: "Ga naar een optreden van The Red Strats.......... en ............ je bent ook meteen je leeftijd vergeten."
 
Ben, Roy, Ernst, Cock, Wim en Mike, we hebben gisterenavond weer de sfeer tussen jullie onderling geproefd.
Roy, Ernst en Cock, jullie zorgen voor oorstrelende gitaarklanken.
Wim, jij speelt Little B fabelachtig goed.
Mike, jou heb ik al eerder geprezen en wel in het bijzonder om Mary-An.
Ben, we blijven jou en de band volgen.
Bedankt weer en de groeten aan de vrouwen.
 
lieve groet, Marianne en Pieter van Heugten
 
22-06-2010  10.29 AM Dames en Heren van The Red Strats,
Het was koud in Hoorn in tegenstelling tot Reeuwijk, maar toch hebben we 2 dagen genoten van dit dubbele optreden. Meer dan de moeite waard. En nu maar hopen dat er niemand ziek is geworden. Heel graag tot een volgend keer.

Jullie trouwe fans uit Breda. Coby en Jan.

 
11-06-2010  22:46 PM Beste Ben Bontan en bandleden Roy, Ernst, Cock, Wim en zanger Mike,
Wat hebben jullie ons een geweldige avond bezorgd in Barendrecht ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Pieter.
Zeker 120 familieleden en vrienden waren erbij aanwezig en door jullie muziek kwamen we met ons allen los van de dagelijkse sleur. Er werd volop gedanst en ook Pieter mocht nog even meezingen. Jullie weten een sfeer te scheppen waar geen andere band tegenop kan. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat jullie de muziek van The Shadows zó goed weten te vertolken dat wij geen verschil horen.
Mike, je zong Mary-An zelfs beter dan The Shadows.
Bedankt! Bedankt!
We komen zeker weer naar een optreden van julli.

Marianne en Pieter van Heugten.

 
06-06-2010   10:22 AM Beste Bandleden van the Red Strats,
Ik ben zo op de Zondagmorgen altijd wat aan het surfen om bands etc. te zoeken voor mijn sixties-site. Na jullie site te hebben bekeken leek het mij leuk om jullie site te plaatsen in het menu "sixtiesbands NL".
http://www.everyoneweb.com/sixties
Hierop plaats ik coverbands uit heel Nederland om the Sixties levend te houden, omdat dit muzikaal gezien de bakermat is van muziek in het algemeen. Een link terug zou leuk zijn, doch niet noodzakelijk. Misschien eens tot ziens bij een van jullie optredens.

MVG.
Ad van den Heuvel, Geldrop

Noot van de redactie: de link zullen wij zeker plaatsen. http://www.everyoneweb.com/sixties

 
03-06-2010   22:32 AM Muzikanten,
Met verbijstering heb ik naar jullie geluisterd op de Pasar Malam in Den Haag. Dit kan toch niet waar zijn? Alsof de echte Shadows er stonden. Zelfs die specifieke stapjes heb ik even gezien. Fabelachtig.
Zodra ik weer in de gelegenheid ben kom ik zeker weer naar een optreden van jullie.

Roderik van Dam

 
01-06-2010   19:45 PM Beste Red Strats,
 Op de Pasar op het Malieveld naar jullie optreden geweest. We hadden Jullie nog nooit gezien en gehoord, maar wat zijn jullie werkelijk "TOP".  We zijn in het verleden een keer bij die "Shadow" jongens in Amsterdam geweest, maar dit kan toch niet waar zijn? Wat ongelooflijk goed!
We komen snel weer naar jullie kijken en luisteren.

Alfred en Gertruda

 
12-05-2010  11:46 AM Hallo,
Wij hebben erg genoten van jullie muziek op de Pasar in Zeist. Jullie zijn beter dan de originele groep!

Grüße Günther

 
23-04-2010  16:32 AM Beste Red Strats,
Het was weer een genoegen een optreden van ONZE band mee te maken, in samenwerking met The Blue Moon Rockers in Heesch.

Klasse.  Coby en Jan

 
19-04-2010  13:03 AM Beste Muziekvrienden,
Hartstikke leuk om met jullie gespeeld te hebben Zaterdagavond, geweldige club en zeer fijne muzikanten.

Heel veel muziekgroeten,  The Blue Moon Rockers

 
18-04-2010  13:04 AM Hallo Roy, Ernst, Cock, Hennie (Mike), Wim en Ben Muziekvrienden,
Wat een geweldige avond gisteren in Heesch bij de fanclub van the Blue Moon Rockers.
Wij hebben met volle teugen genoten van het optreden van the Red Strats. Ook de hernieuwde kennismaking met Roy was erg leuk.
Zoals afgesproken blijven we in contact met elkaar en zullen elkaar zeker nog vaker zien.
Intussen is het goed om ook onze website regelmatig te raadplegen en eventueel een berichtje achter te laten.
www.stichtingvriendenvanthesixties.nl

Met muzikale groet van the Rockin Wheelchairman
Cees van Dommelen

 
18-04-2010  12:20 AM Red Strats,
Namens de fans van The Blue Moon Rockers bedankt voor de gezellige avond gisteren in Heesch.
 
09-04-2010  01:22 AM Als je op het net zoekt kom je ook wel eens bij liefhebbers van Cliff and The Shadows. Ik ben zo'n liefhebber. Ik ben onder de indruk van de presentatie van hun site. Ik ga beslist op bezoek om een optreden van The Red Strats mee te maken. Ik wens ze veel succes met hun optreden.

mvg, Sjaak Zaalberg.
Zaalberg Video/DVD bewerking

 
01-03-2010  10:03 AM Jongens, weeral een geweldig optreden in hotel Paasberg en natuurlijk zat alles mee, een heel fijne locatie, fijne ambiance en goed geluid, de sfeer was optimaal. Mede dankzij de directie van hotel Paasberg. Jammer dat wij geen tijd meer hadden persoonlijk afscheid te nemen van jullie i.v.m. het stormweer. Doch bij deze bedankt.

Jullie trouwe fans uit Breda Coby en Jan. Groetjes.

 
01-02-2010  15:43 PM Hay Mannen,

als liefhebber van de Sixties en uit pure interesse ben ik eens bij een live optreden van mijn muziek vrienden gaan kijken in Hoorn. Allereerst een bijzonder compliment voor de gezellige sfeer en ambiance in dit café. Ook het geluid viel me mee voor de kleine ruimte en werd ook goed uitgemixt door de geluidsman van het café.
Alleen de zang had ik nog wel iets beter gemixt willen hebben, maar oké daar ben ik dan ook zanger voor.( misschien wel wat te kritisch??)
Ik heb in elk geval van mijn vrienden (lees collega's) genoten en het was voor mij de rit vanaf Spijkenisse zeker waard. Hoop jullie ook eens bij een optreden van ons kunnen komen kijken,

Greets Peter zanger van THE ARROWS (zuidholland)

 
26-01-2010  21:00 PM Op naar Hoorn op zondag 24 januari. Redelijk ruime kroeg. Gezellig ingericht met een klein podium. Joekels van VOX boxen.
Als mijn trommelvliezen dit maar overleven. Na enige nummers de conclusie dat het qua volume mee viel en heel goed op elkaar was afgestemd en zelfs de zang perfect was ingeregeld. Nummers met goede regelmaat afgewisseld wat betreft zang en instrumentaal. En dit allemaal in niet al te grote ruimte. Alles kwam goed tot zijn recht. Ook ruimte voor andere nummers van andere zangers vind ik persoonlijk goed. Het is voor ons een super avond geworden.
 

Frans en Agnes Pelk

 
26-01-2010  9:44 AM Jongens,
Nogmaals bedankt voor het voortreffelijke optreden, in een woord geweldig. Voor ons zat alles mee, fijne band, fijne locatie, goede service, (2 stoelen + tafel) en natuurlijk een band in optina-forma. De moeite van 7 kwartier rijden vanuit Breda meer dan waard. Tot snel in Ede,
Jan en Coby, jullie fans uit Breda.
 
25-01-2010  21:55 PM Wat hebben wij genoten van jullie optreden zondag in café J.P.Coen. Die nostalgische klanken van die betoverende gitaristen, de wervelende drumsolo's en die machtig mooie stem van zanger Mike maakt van dit geheel een fantastische band.

Wij wensen The Red Strats een succesvol 2010 en hopen jullie regelmatig in Westfriesland te kunnen aanschouwen.

Groet, Hans en Alie Schouten.

 
04-12-2009  9.39 AM Een gastenboek is niet om te reageren, ieder zijn mening. Natuurlijk heeft de heer J. Doodeman gelijk als hij vindt dat Sophietje geen Shadows nr.is, maar het zegt wel iets over de veelzijdigheid van deze formatie. Zeker wat betreft Roy zijn spel, zonder de andere boys wat tekort te doen.
Jan ook wij zijn weer van de partij in Hoorn bij JP Coen.

Groetjes van Jan en Coby uit Breda.

 
03-12-2009  12:50 AM Ik was bij jullie optreden in Oosterleek afgelopen zondag. Ik heb vele "shadow-muziek-spelende-bandjes" gezien, maar telkens was het net niet, leuk, enz. maar wat jullie doen op de bühne overtreft mijn stoutste verwachtingen. Jullie sologitarist doet niet onder voor Hank B Marvin.
Ik luister al naar de Shadows sinds de dag dat ik de begintonen hoorde van The Young Ones, ik heb zowel Cliff als The Shadows al vele malen gezien, de laatste keer was ik met mijn twee zonen in Glascow, dat was 9 okt. jl.. Een fantastische show. Het eerste optreden herrinner ik mij nog zo goed, dat was in Blokker, 1964, met simpele apparatuur toen nog. Toen de Shadows toen "To Night" speelde moest de zaal doodstil zijn.

Heel jammer van jullie optreden is dat het repertoire overging in cafémuziek, zoals Sophietje, met haar limonade.

Ook jammer dat Cliff's eerste echte Rock and Roll nummer "Move It" door jullie zo "aangepast" was, ik hoor veel liever het origineel.

Jullie repertoire ziet er behoorlijk gelikt uit, niet alles mijn smaak. Ik vroeg nog in de zaal aan jullie rhythm-gitarist om het Shadows nummer "Little Princess" te spelen, ik miste wel meer nummers van The Shadows waarop het rhythm gedeelte overgaat in een (tweede) sologedeelte.

Sorry voor de op- en aanmerkingen, want jullie band is fantastisch.
Ik ga zeker in januari naar JP Coen in Hoorn.

Jan Doodeman  Zwaag
 
30-11-2009  12:17 AM Jongens bedankt voor de fijne middag in Herbergh 't IJsselmeer, 29 nov. Tot heel snel in Hoorn.

Namens Coby en Jan uit Breda

 
02-11-2009 13:14 PM Hallo Wim en Ernst,
Ik heb jullie site gezien en gelezen het ziet er allemaal geweldig uit jongens, mijn complimenten.
Wil graag eens naar een optreden van jullie komen kijken.

Greets, Peter  zanger van de Arrows (Zuidholland)

 
22-09-2009 22:25 PM Schitterende Strats,
Wat waren jullie weer op dreef, geweeeeeldig! Wat hebben we genoten en wat een geweldige sfeer! Jullie zijn toch echt de TOP hier in West Friesland. Die Mike wat heeft hij toch een fantastische stem. Echt grote complimenten! En dan die actie met die buttons van jullie. schitterend, echt een hebbe-dingetje.
Tot het volgende optreden, we zullen er zeker weer bij zijn.

Ella en Joop

 
24-06-2009  21:46 PM Hallo,
Wat jammer dat jullie niet op de Rode Steen hebben opgetreden. Deze locatie had voor jullie wel iets mooier geweest maar wie weet volgend jaar?  Ondanks dat was jullie optreden grandioos! Die sologitarist is ook toppie!  We hebben genoten!

Groet van Rik & Afra

 
22-06-2009  23:13 PM Beste Red Strats,
Wat hebben jullie weer fantastisch gespeeld en wat hebben we weer van jullie genoten.
Jammer van de regenbui maar dat mocht de pret, jullie muziek dus, niet drukken! Ook Mike was weer op dreef, wat is ie goed zeg! Snel weer terugkomen dus!!!

Tot snel,  Marga en Piet

 
08-05-2009  00:20 PM Hallo Red Strats,
Even speciaal t.a.v. Roy, leuk deze website gevonden te hebben, vooral nu ik weer een nwe. computer heb en sinds vandaag weer op internet kan. Toppie toch? Okay jongen hartelijke groeten en de beste wensen aan jullie allen. Heel veel plezier en succes met de band. Maar dat zit wel goed he?

Groetjes van Gertjan Dekker

 
21-03-2009  13:20  PM Heel veel succes toegewenst met jullie nieuwe formatie.

Gerry Hulst

 
23-02-2009  21:24 PM Hello The Red Strats,
Your site is beatifull, very well organized and the music which is choosen is excellent.
Good luck.

Jean-Marie Bancken

 
22-02-2009  20:45 PM Geachte lezer,
I heb jullie gezien en gehoord in Ede, in Cultura.
Heel goed moet I zeggen, ga zo door jongens. Bij deze wilde I ook vragen als jullie d,v,d uitkomt, willen dan zo vriendelijk zijn mij een mailtje te sturen. I koop hem dan beslist.
Bij voorbaat hartelijk dank. Nog veel succes.
Vriendelijk groetend,

a.veenendaal ede.

 
18-12-2008  23:48 PM Hoi,
We vonden het erg fijn om eens een optreden te zien van mijn ouwe maatjes. Het zit jullie nog steeds in het bloed, we hebben ervan genoten. Het gaat jullie lukken om 1 van de betere Shadows en Cliff groepen te worden met die inzet.
Wij, New Spectacle gaan ook weer door met de nieuwe formatie en wensen jullie LOTS OF SUCCES en fijne feestdagen en een HAPPY NEW YEAR.

Gr. Hans Groot

 
15-12-2008  14:22  AM Hallo Red Strats,
Wat hebben we weer genoten van jullie spetterend optreden in de Herbergh aan het IJsselmeer in Oosterleek!!! Wat een drive! Toen jullie in JP Coen in Hoorn speelden, kwamen we nogal aan de late kant binnen. We waren eerst naar een Sixties-voorstelling geweest in de Schouwburg, maar na een uur waren we weggelopen. Dat "uitje" heeft ons meer dan 70 euro's gekost! Allemaal weggegooid geld beseften we, nadat we jullie in JP Coen hoorden spelen! Dat was tenminste echte sixties-muziek! We komen in de toekomst zeker nog vaak naar jullie optredens. Heel veel succes........

Jaap van Halewijn

 
24-11-2008 18:55 PM Hallo Red Strats,
Wat waren jullie weer goed zeg! Wat een gigantisch optreden! Jullie zijn toch de TOP!
We komen absoluut ook naar Oosterleek 14 december.
Komen jullie ook op onze bruiloft? Spreken we wel af in Oosterleek.

Hendrika en Evert

 
18-10-2008 21:32 PM Hallo,
Wat hebben we van jullie genoten! We komen snel weer naar een volgend optreden van jullie. Zo´n avond willen we absoluut niet missen.
Ga zo door jongens! Grote klasse!

Wil En Mieke

 
15-10-2008 16:27 PM Hoi Strats,
Wat een retegoeie band hebben jullie zeg.
Jammer dat er vanwege het voetbal wat minder mensen waren, maar zaterdag 1 november met jullie volgende try-out zijn we er weer.
Zetten we de tent op zijn kop!!!

Groeten en tot dan, Rene en Anja

 
13-10-2008 19:36 PM Muzikanten,
Wat hebben we van jullie genoten. Een fantastisch team. Heerlijk om naar te luisteren. Vooral die bassist, wat een kanjer! Jullie zanger is ook grandioos, wat een mooie stem en wat kan hij die oude Cliff nummers fraai vertolken.
GROTE KLASSE!!!
De volgende keer komen we beslist weer.

Ga zo door!  Jan en Marijke

 
02-06-2008 11:06 PM Beste Red Strats,
Nou dat ziet er weer prima uit Ben, die site heb je weer mooi gemaakt. Ik wens jullie alle succes toe en vooral veel plezier in het maken van de muziek die jullie zo'n warm hart toedragen. Ik hoop jullie binnenkort een keer te zien in deze nieuwe formatie van The Red Strats.

Groetjes van Bart van der Post

 
06-03-2008 19:54 PM Beste gasten,
Zeer genoten van jullie optreden ondanks de perikelen (gezondheidsproblemen) met jullie drummer. Wij zijn van de gelegenheidsfilmploeg. De video is niet veel door het tegenlicht achter jullie. Doch het was een zeer aangename namiddag voor ons.
Prachtige gitaarklanken van jullie lead. Chapeau voor de bas die alles uit het hoofd kent.
Ik speelde ook vele jaren Shadows en Cliff met Johnny D' Hondt.
Toen heette de groep - The Golden Sixties. Ik leerde Johnny gitaar spelen toen hij 10 jaar was.
Toen had ik mijn eigen groep die nu terug herbegonnen is.
Kijk eens op Internet op www.dedoorbrekers.be

Orkestleider Victor van Cutsem 

 
03-03-2008 19:23 PM Beste Red Strats,
Wat was dat een fantastish optreden in Dendermonde. Wat een superieure formatie en wat een klassegitaristen. Jullie hebben mijn stoutstege verwachtingen overtroffen. En die drummmer, klasse!  Laat wat weten wanneer ge weer optreed, komen we weer en we nemen plesant nog meer Shadowgekken mee.

Gert en Allet van de Geste

 
19-01-2008 02:56 PM Heb van Freddy een uitnodiging gekregen om naar de buurt van Dendermonde te komen. Fijn van Freddy. Zit echter in een drukke periode. Kan niks garanderen.
Veel succes gewenst aan de Red Strats vanwege.

Freddy van der Linden. Lier (Vlaanderen)

 
17-01-2008 11:33 AM Hoi Red Strats,
Wat een verschrikkelijk leuke muzikale Nieuwjaarsgroet hebben jullie gestuurd. We waren erg onder de indruk.
Ga zo door, ook in 2008. We komen beslist binnenkort weer naar jullie optreden.

Familie van Deutekom

 
14-01-2008  10:33 PM Iedereen een gelukkig nieuwjaar Ad, Pete, Cock, Wim, Hennie, Bart en Ben.

Groetjes, Peter en Janny

 
08-01-2008 10:20 AM Beste Red Strats,
Iedereen een gezond en muzikaal 2008 gewenst.

Groetjes van William

 
04-01-2008  02:28 PM Allereerst wensen we de band zeer veel muzikale successen toe.
En bravo voor de muzikale nieuwjaarswens.

Groeten van Nico en Diny de Groot

 
24-12-2007  14:38PM Hoi Red Strats,
Namens Ton & Toon (Sarto)
Prettige feestdagen en een gezond en muzikaal 2008 toegewenst.
 
21-12-2007 12:15 PM Beste opa Bart,
Ik vind jouw band de aller beste en de tofste van alles wat ik ken ik hoop dat je nog heel lang gitaar blijft spelen.
ik vind de site ook erg mooi.

Afzender Joey (9 jaar)

 
17 12 2007 12:52 AM Beste Peter en de andere bandleden,
Mijn vrouw en ik hebben genoten van jullie optreden in Hoorn op 16-12-07.
Wat een `kei´ van een band zijn jullie, zonder en met zang; geweldig!
Mijn vrouw Avril (Schotse), noemt jullie muziek ´happy music´ en dat vind ik een passende omschrijving. Peter, jou spel is van een ongekend hoog niveau, maar dat wist ik al sinds Él Nido´ in 2004.
Mannen ga zo door!

Gegroet, André Hofman (Dairybeat), Purmerend

   
11 12 2007 14:03 AM Beste Strats,
Wat waren jullie weer op dreef in de Nieuwe Doelen. We hebben bijzonder genoten van jullie fantastische spel. Ook jullie zanger is TOP! Jullie zijn werkelijk een TOPband.
Volgende keer komen we zeker weer. Stuur even een mailtje.

Fam. van Dam

 
24 11 2007 17:21 PM
refreisinger@tele2.fr

 

Wim,
Goed te horen dat je weer - of nog immer - in het Noordhollandse muzikaal bezig bent!
Als ik in Nederland ben kom ik graag eens bij een optreden kijken en luisteren.
Toi, toi, toi!

Richard Reisinger

 
31 10 2007 03:54 PM Wim,
Zoals je reeds per telefoon meedegedeeld, een zeer goede band. Ik ben er trots op met jou te hebben gespeeld in Kontiki. Wel gelachen Wim met Hulst.
Heel veel leuke optredens gewenst,

Groet Floris. Tot ziens.

 
28 09 2007 09:33 AM Beste Red Strats,
Leuke site en mooie sound.
Ik zag dat jullie ook een optreden hadden in Schagen. Had ik dat maar geweten want als Shadows fan mag je dat niet missen.
Ik heb vele Shadows bands gezien en gehoord maar ik denk dat jullie qua geluid het dichts bij zitten hoor.
Ik hoop dat jullie nog x in de buurt van Schagen komen.
Groetjes en ga zo door heel erg leuk.

Met muzikale groetjes van William Peeters

 
15 08 2007 06:13 PM Hoi muzikanten,
Wat een fantastisch optreden afgelopen keer. We hebben enorm genoten van jullie zang en spel, het klonk fantastisch.
Ga zo door, we komen binnenkort beslist weer kijken en luisteren.

Groet, Merijn van der Linde

 
28 06 2007 14:56 PM Hallo Red Strats,
Jullie optreden was weer fantastisch, grote klasse!!!  Wat hebben jullie toch een fantastische drummer aan Wim. De vertolking van Little-B was fenomenaal.
Bedankt voor de zeer geslaagde avond.

Gerald van Opstelte

 
23 06 2007
pengdeutekom@quicknet.nl
 
Hoi muzikanten,
Wat hebben we weer genoten van jullie schitterende optreden bij ons in het zuiden. Het was onwijs gaaf. Wat een klasse gitaristen en wat een fantastische zanger.
We hebben er nog dagen van genoten.

Pieter en Gerda Deutekom
Gouda

 
17 05 2007 12:27 PM
j_meijer2@quicknet.nl
 
Beste Red Strats,
Geboren als Cliff and The Shadows fan moet ik jullie zeggen dat mijn vrouw en ik ontzettend genoten hebben van jullie optreden bij Igesz in Schagen. Al mijn verzoeken werden gespeeld, Chee Wizz it´s You, Nine Times Out Of Ten etc. The Shadows sound was great. Leuk dat Peter mij uitvoerig vertelde wat hij zoal gebruikt. Het heeft mij thuis ook weer aan het opnemen gezet, nadat ik vorig jaar een hartinfarct heb gehad. Een beter medicijn is er niet. Bedankt.

Jan en Ada Meijer
Schagen.

 
11 05 2007 5:10 PM
w-wehmeijer@foni.net
Hallo Ad,
Waar zijn je mooie "wilde" haren gebleven? Leuk, dat je nog steeds actief bent.

Wim Wehmeijer

 
25 04 2007 9:23 PM Beste muzikanten,
Jullie verzorgden in april een geweldige middag en avond in Schagen. De ongeveer 165 genodigden hebben met volle teugen genoten.
Er werd geluisterd en ook - en dat was de bedoeling - veel gedanst.
De band was fantastisch, de zaal was goed en de juiste mensen uitgenodigd: succes verzekerd.
Zo tegen sluitingstijd was nog circa 80% van de mensen in de zaal aanwezig en dat is een goed teken.
Heel veel succes met jullie optredens.
Mijn vrouw en ik komen luisteren en dansen als jullie in de buurt spelen.

Henk Middelbeek, uit Schagen

 
19 04 2007 22:24 PM Hallo Strats,
Heb ademloos naar jullie optreden zitten luisteren. Wat een fantastische sound en wat een schitterende zanger. Vooral de nummers als 'Maria no Mas, Live and let Die en Going Home' waren grandioos.
Ik kom zeker weer naar een van jullie volgende optredens.

Heel veel succes,  Pieter van G.
 
4 03 2007 4:49 PM
dieterlady10@aol.com
Hallo hier ist Dieter aus Deutschland
Pete was Sie da zaubern auf der DVD ist einfach super Höre mir laufend diese stücke die Sie alleine spielen an Leider konnte ich Sie noch nicht Live erleben aber nächstes Jahr bin ich auch in Tilburg und hoffe Sie alleine oder mit Band zu sehen
Ich freue mich drauf
Weiter so
gruss Dieter auch shadows Fan
 
4 03 2007 10:57 AM
 
Hallo Boy´s
Schitterend optreden in Berkel. Prima repertoire keuze en prachtig vertolkt door jullie allen. En Wim wat waren we trots dat we de VOX mochten dragen van Hans v. Eijk(grapje)

Rob H

 
4 02 2007 7:16 PM
l.a.stant@home.nl
Beste Red Strats,
Enorm genoten van jullie optreden in Berkel-Enschot op 31 maart jl. Prachtige instrumentale nummers en mooie zangnummers met Mike.
Ik weet niet of jullie nog eens in het Oosten van het land gaan optreden, maar dan zal ik daar zeker bij aanwezig zijn.
Ik ben erg nieuwsgierig wanneer de CD en DVD zullen uitkomen.

Hartelijke groeten,
Ludie Stant.

 
4 01 2007 8:08 PM
cobiekroeze@zonnet.nl
Wij hebben jullie zien optreden in Berkel-Enschot 31 maart 2007 en jullie zijn super goed.
Veel geluk met jullie optreden.

Cobie en Fred

 
4 01 2007 10:18 AM
 
Jongens,
Wat heb ik gisteren genoten van jullie optreden in Berkel. Ik ben nog steeds onder de indruk van de prachtige nummers die jullie opgevoerd hebben, niet te vergeten het enorm mooie 'Maria no Mas' van Mike en de begeleidende gitaar van peter, waar ik nog steeds kippevel van krijg als ik eraan terug denk.
Ik zou zeggen doe zo verder en laat Ad maar weten dat zijn "Time is Tight" ook nog lang zal blijven nazinderen.
ik hoop van jullie eens te mogen beleven in Belgie, Waar ik toch iets van gehoord heb.

Gerard De Laender   Belgie
 
2 17 2007 6:00 PM
jan.schutte@quicknet.nl
Hallo Peter en alle andere bandleden,
Heb jullie optreden gezien en heb verschrikkelijk genoten.
Een hele verbetering, ik hoop jullie weer gauw te zien optreden.

Groetjes van Jan en Alie Schutte

 
1 28 2007 1:31PM
l.a.stant@home.nl
Hallo Peter en de andere band-leden,
Van harte succes met jullie nieuwe band.

De site is geweldig.
De band is geweldig.
De muziek is geweldig.
Tot ziens op de a.s. Cliff/Shadows-Meeting in april te Berkel Enschot.
ik ben al ruim 50 jaar liefhebber van Shadows-muziek.

Groeten, Ludie Stant.

 
27 01 2007 1:28 PM
instro@home.nl
Hoi Pete & die andere Rooie Rakkers,
Hartstikke goed verzorgde, overzichtelijke site en zonder twijfel zal jullie act van hetzelfde niveau zijn.
Ik zal met veel plezier naar jullie gaan kijken/luisteren in Berkel Enschot.

Ton (Arwati) van Tergouw

 
12 24 2006 4:48 PM
 
The Red Strats,
Pete, Bart, Peter, Wim, Mike, een succesvol 2007 gewenst.

Ad

 
12 19 2006 6:55 AM
pmj.kluft@quicknet.nl
Wat een leuke verrassing, per e mail een kerstkaart van jullie. Uiteraard ook de beste wensen voor 2007 en dat het maar een geweldig 2007 voor The Red Strats mag worden.

Peter Kluft

 
12 18 2006 9.53 PM
henning.duch@nielsen.mail.dk
Hallo Red Strats
Hope to se all sometime in Denmark.
Keep on goint the good work.
Regards,

Henning/Denmark

 
12 11 2006 6:42 PM
didierparot@hotmail.com
Hi Peter,
Good to see you with a new band. Looking forward to hear more from the Red Strats

Didier (France)

 
12 08 2006 10:06 AM6
k.a.kramer@uvt.nl 
Een goed begin is het halve werk, luidt het gezegde. En dit begin belooft wat! Ik zie uit naar de eerste keer dat ik een live optreden kan bijwonen.
Peter en de andere RedStrats: gefeliciteerd.

Klaas Kramer

 
11 28 2006 7:30 PM
r.vermeer1@quicknet.nl
Beste Strats,
Ik heb het gezegd geweldig, wat een uitstraling, op naar de top.

Groetjes, Ruud Vermeer

 
11 28 2006 9:15 AM
hanktonio@home.nl
Hallo Red Strats,
Dat ziet er weer heel goed uit met de nieuwe band. Pete op de sologitaar, Peter op de Bass, Super Bart en Mike ken ik niet, Wim van de Water is wel heel bekend.
Veel succes gewenst met de band,

mvg. Tonio

 
11 20  2006 8:34 PM
jan.houwer@home.nl
Hallo REDSTRATS
Ik heb jullie site bekeken en ik moet zeggen dat het er prima uit ziet. Een site naar m´n hart omdat ikzelf natuurlijk ook een liefhebber ben van deze muziek. Ik wens jullie veel succes en hopelijk kan ik jullie ´ns een keer zien optreden in Friesland. Ik zal de agenda in de gaten houden!
Met vriendelijke groeten,

Jan Houwer,
Bolsward

 
11 04 2006 5:47 PM
jeka-music@wanadoo.nl
Proficiat ! Red Strats !
Dit ziet er veelbelovend uit,... kan ook niet anders met zoveel ervaren "ouwe rockers" gemixed met "super talent" Pete, als ik de playlist bekijk, is er ondanks het hoge Cliff & Shads gehalte, een behoorlijke variatie aan andere (R. & R.) nummers uit die zelfde periode!
Ik wens jullie veel succes (optredens) toe!, en tot ziens (hoors).

Groeten Jan Kersten

 
10 23 2006 6:49 AM
Peter Kluft
pmj.kluft@quicknet.nl
Hallo Red Strats,
Gefeliciteerd met de start van The Red Strats. We komen beslist gauw een keer kijken en luisteren.

Peter en Tiny Kluft

 
10 18 2006 10:32 AM
Adriaan de Boer
af@deboer-born.demon.nl
Dag Wim, Peter en Mike,
Ik richt me even tot jullie omdat we elkaar al enige tijd kennen, en af en toe ook nog wel 'ns een podium delen. Wim, wij gaan 'a long way back' (Marquees, Paramounts, FBI, een enkele invalbeurt over en weer) en ik stel vast dat je het snel na de breuk met The Blue Devils prima voor elkaar lijkt te hebben met deze nieuwe samenstelling. Mooie site, veelbelovende sound (sample), optredens in aantocht, wat wil een muzikant nog meer? Van harte succes toegewenst.
Zelf blijf ik me als bassist onledig houden met de pop-, rock- en blues classics van The NOT Band (binnenkort, 28/10, met The Clarks en The Tremoloes in Zoeterwoude).

Tot ziens. Adriaan

 
10 10 2006 9:11 AM
frank.bos1@wanadoo.nl
Hallo iedereen,
Bij deze wil ik jullie van harte feliciteren met de geboorte van deze nieuwe band. Met zo'n samenstelling en Ben als marketeer moet het goed komen. Ik hoop zo snel mogelijk jullie een keer live te kunnen aanschouwen zo gauw je een keer in Noord Brabant aanmeert.
Suc6 toegewenst,

Frank Bos
 
10 10 2006 6:05 PM
www.explosionrockets.nl

thom_sens@hotmail.com
Hallo Cliff en Shadfreaks,
Gefeliciteerd met jullie nieuwe band met de veelzeggende naam.
Met Peter Korving als sologitarist zit je erg goed, maar dat wisten jullie natuurlijk al. De site ziet er ook erg goed uit. Op zondag 1 april kunnen we elkaar eens aan het werk zien in Berkel Enschot. Jolanda en Joop hebben ook ons uitgenodigd om op te treden.
Succes en we zullen zeker van jullie horen in de toekomst.

Keep on...
Thom

 
10 09 2006 12:05 PM Wat een mooie site, ik zie uit naar jullie optreden op 26 november. Het verleden herleeft met deze muzikanten, toppie hoor
Als ik een cijfer mag geven een dikke 10 heel veel mooie muziek uren toegewenst door shakin shorty
Ruud Vermeer
 
10 06 2006 9:38 AM
Ken and Paula
ken_neall@yahoo.co.uk
Hello Wim,
Thanks for letting us know about the new band The Red Strats.
We were visiting Jim at the weekend and hoped to be able to see you play at the Gouden Hoofd but Jim told us you and Pete were no longer with the Blue Devils. Then today Martin, our son, told us he had received the email from you about the new band. It's good to know you are still playing and have got the same singer. Hopefully we will be able to come over next year to see you and Pete and hear the band.

Best wishes to you all
Ken and Paula
 
10 03 2006 11:00 PM

 
Hallo, Wim,
Waanzinnig mooie website en de band zal ook niet verkeerd zijn.
Toch leuk dat we elkaar na 45 jaar nog steeds tegen komen en de muziek maken waar we in 1961 mee begonnen zijn.
Veel succes toegewenst.

Groetjes,
Rob H

 
09 28 2006 12:39 AM
movimusic@zonnet.nl
Joop Moen
Middels dit schrijven wil ik jullie gaarne hartelijk feliciteren met de start van een nieuwe band met een nieuwe naam, namelijk The Red Strats.
Het moge duidelijk zijn dat dit een naam is die past bij jullie als personen. Allen hebben jullie het Cliff & Shadows bloed en dat is een garantie voor kwaliteit.
Wij wensen jullie heel veel succes in de komende tijd en we kijken als organisatie uit naar het optreden op de Internationale Cliff & Shadows Meeting te Berkel Enschot in 2007.

Groetjes,
Joop en Jolanda Moen

 
09 27 2006 7:02 PM
Gijs Lemmen
Dag Wim,
Heb kennis genomen van je nieuwe website en je nieuwe band "The Red Strats:.
Ziet er allemaal prachtig uit.
Veel succes.

Vr. groet,
Gijs Lemmen

 
09 26 2006 9:26 AM Hallo Wim,
Vind je het gek dat jullie succes hebben! Jullie speelden tenslotte in de provincie Utrecht en dat zijn nou eenmaal enthousiaste mensen!

Succes met de verdere optredens!!!

Heleen

 
09 26 2006 9:07 PM
www.jandehont.nl

info@jandehont.nl
Hoi Red Strats,
Das niet mis. Met Peter Korving heb je waarschijnlijk de beste Shadowsgitarist van Nederland in huis gehaald!
Gefeliciteerd daarmee en veel succes toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Jan de Hont

 
09 25 2006 12:03 AM 
Nico Gravesteyn
Hallo RedStrats,
Het is slecht en goed nieuws. The Blue Devils bestaan niet meer, waarschijnlijk door vervelende dingetjes en de RedStrats zijn geboren.
Maar we doen het met wat er nu is, ik kijk er naar uit om jullie te zien spelen. De samenstelling ziet er goed uit, dus wat kan er fout gaan.
Ik wens jullie van harte veel speel plezier en laat het lang leven. Zo heb je een goede band en zo is het er niet meer.............. voor de fans niet altijd leuk, maar soms gaat het niet anders.

Groetjes aan TheRedStrats van Nico. 

 
GASTENBOEK
Wilt u een bericht in dit gastenboek plaatsen, mailt u uw bericht naar
roydon@hetnet.nl en wij plaatsen dit voor u.

 

 
Home
The story
Samenstelling
Repertoire
Optredens
Boekingen
Gastenboek
Techniek
Presentatie
CD / DVD
Nieuws